/

Η Moore Greece & η SQLearn δημιουργούν το Maritime Financial Reporting Masterclass

mooreΗ Moore Greece και η SQLearn, ενώνοντας τις δυνάμεις τους, σχεδίασαν και δημιούργησαν μια πλατφόρμα που σκοπεύει να αποτελέσει το σημείο αναφοράς για τους επαγγελματίες των οικονομικών διευθύνσεων, στον ναυτιλιακό κλάδο.
Πιστοποιημένη από το American Bureau of Shipping (ABS), η πλατφόρμα φιλοξενεί μαθήματα e-learning, βασισμένα στις αρχές εκπαίδευσης ενηλίκων. Τα e-courses επεξεργάζονται σημαντικά γεγονότα στη ναυτιλιακή καθημερινότητα που είναι περίπλοκα ως προς τη λογιστικοποίηση και την παρουσίασή τους στη χρηματοοικονομική αναφορά. Συνδυάζοντας την τεράστια τεχνογνωσία της Moore Greece, ως λογιστές και ελεγκτές στο ναυτιλιακό κλάδο, με τις καινοτόμες και αποτελεσματικές λύσεις e-learning της SQLearn, κάθε μάθημα είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει ολοκληρωμένη εφαρμογή του θέματός του, από την θεωρία ως την πράξη, σε διάρκεια μικρότερη από μία ώρα.
Τα ηλεκτρονικά μαθήματα διεξάγονται από ενεργούς συνεργάτες της Moore Greece που εξειδικεύονται στα ΔΠΧΑ (IFRS) και τα US GAAP. Eίναι ενισχυμένα με εντυπωσιακά πολυμέσα ώστε να προσφέρουν μια εξαιρετική μαθησιακή εμπειρία, καθώς και το Πιστοποιητικό Παρακολούθησης που λαμβάνει ο κάθε σπουδαστής στο πέρας κάθε e-course, αποτελεί ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε κάθε βιογραφικό. Επιπλέον, στην πλατφόρμα προσφέρεται και μια πολύτιμη συλλογή από εργαλεία και υποδείγματα που οι συμμετέχοντες μπορούν να κατεβάσουν, να διαμορφώσουν και να χρησιμοποιούν διευκολύνοντας την εργασιακή τους εμπειρία.