Από τον Ατλαντικό Ωκεανό στο E-learning του Πανεπιστημίου Πατρών

Vlcc έλληνες εφοπλιστές

Υποπλοίαρχος στον Ατλαντικό ωκεανό στα προγράμματα E-learning του Πανεπιστημίου Πατρών

 

Ο Κωνσταντίνος Ζ. είναι Υποπλοίαρχος του Εμπορικού Ναυτικού και αυτό το διάστημα διοικεί το τάνκερ VLCC ελληνικής εταιρείας με έδρα τον Πειραιά. Ο Κωνσταντίνος παρακολούθησε το πρόγραμμα E-learning Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών “Διαχείριση Ναυτιλιακών Πόρων”.

brasil-southafrica
Θαλάσσια διαδρομή Βραζιλία – Νότιος Αφρική

Μολονότι εν πλω στον Νότιο Ατλαντικό ωκεανό, ταξιδεύοντας από την Βραζιλία στη Νότιο Αφρική, ο Κωνσταντίνος συνδέθηκε ζωντανά μέσω του Internet και συμμετείχε με επιτυχία στην τελική εξέταση του προγράμματος αποκτώντας έτσι πιστοποιητικό εξειδίκευσης.  Η περίπτωση του Κωνσταντίνου αποτελεί ένα από τα χαρακτηριστικά παραδείγματα της χρήσης προηγμένων τεχνολογιών στην υπηρεσία της δια βίου μάθησης και αναβάθμισης δεξιοτήτων που επιτελείται στο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης του Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΚ ΠΠ).

exetasi3ed
Στιγμιότυπο από την εξ αποστάσεως “ζωντανή” εξέταση του μαθήματος

Το Πανεπιστήμιο Πατρών προσφέρει μέσω του ΚΕΚ ΠΠ δυνατότητες αναβάθμισης γνώσεων, δεξιοτήτων και προσόντων προς κάθε ενδιαφερόμενο/η μέσω 15 προγραμμάτων εξ αποστάσεως κατάρτισης E-learning υψηλής ποιότητας στους εξής τομείς:

Οι αιτήσεις εγγραφής σε όλα τα προγράμματα είναι ανοικτές για τον επόμενο κύκλο εκπαίδευσης. Αναλυτικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του ΚΕΚ ΠΠ.

Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) Πανεπιστημίου Πατρών

Κτήριο Πρυτανείας, Ισόγειο, Ρίο Πατρών, 265 04
Τηλ. 2610-996639, 997259
Fax. 2610-996673
Email: [email protected]
Ιστοσελίδα: http://kek.upatras.gr/
Skype: upatrascve
Facebook: http://www.facebook.com/upatrascve
Twitter: https://twitter.com/upatrascve