3rd Maritime Trends Conference 2015 από την Marine Tours

Η Marine Tours – με την ακαδημαϊκή υποστήριξη του Πανεπιστημίου Πειραιώς- διοργανώνει το Συνέδριο-Θεσμό πλέον στον κλάδο της Ναυτιλίας, 3rd Maritime Trends Conference 2015

H Marine Tours, ο κορυφαίος ταξιδιωτικός οργανισμός στην Ν.Α. Ευρώπη, διοργανώνει σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς – Τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών, το Συνέδριο Ναυτιλίας Maritime Trends Conference 2015, που θα διεξαχθεί στις 09 Μαΐου 2015 στο ξενοδοχείο Metropolitan.

Η φετινή διοργάνωση με θέμα “Trends in Crew Management” έχει ως στόχο της την επιμόρφωση των επαγγελματιών της Ναυτιλίας σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού, καθώς και την ανταλλαγή απόψεων αναφορικά με τις ιδιαίτερες προκλήσεις στο δυναμικό και διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον της Ναυτιλίας.

Διακεκριμένοι ομιλητές από την ελληνική και παγκόσμια ακαδημαϊκή κοινότητα θα τιμήσουν με την παρουσία τους τα πάνελ του Συνεδρίου.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Nikos Panagiotopoulos, Managing Director at Barry Rogliano Salles (BRS), θα αναπτύξει τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν στην αγορά μεταφοράς εμπορευμάτων και ξηρού φορτίου, στην ομιλία του με τίτλο “Outlook for the Tanker and Dry Bulk Markets” ενώ ο κ.Theodore Chouliaras, President of the Shipping Finance Consultants UPMARITIME LONDON Ltd. , στην ομιλία του με τίτλο “Shipping Cycles & Access to the 2016 sources of Shipping Finance“, θα καταθέσει τη δική του οπτική σχετικά με τις σύγχρονες τάσεις και εξελίξεις στη χρηματοδότηση της παγκόσμιας Ναυτιλίας.

Κρείσσονος σημασίας θέματα για την παγκόσμια Ναυτιλία όπως οι επιδημίες, οι πόλεμοι καθώς και το μείζον ζήτημα του ενεργειακού αποτυπώματος, θα αναπτυχθούν μέσα από τα αντίστοιχα πάνελ“War, Piracy and Disease: Legal and Practical issues of trading in complex environments” με ομιλητή τον κ. Stephen Askins, Tatham-Macinnes LLP, “Health Care Onboard: Prevention and timely assistance practices” με ομιλήτρια την κα Vivian Andria, Managing Director at Med Solutions International και“Positive actions for a sustainable maritime environment” με ομιλήτρια την κα Helena Athoussaki, Chief Strategist and CEO IMAREM, αντίστοιχα.

Οι εκπρόσωποι της Etihad Airways, κ.κ. Joost Den Hartog, Vice President Europe & David Granville, Sales Opportunities Manager, θα καταθέσουν την πολύτιμη εμπειρία τους αναφορικά με την επίτευξη της άριστης εξυπηρέτησης πελατών, στην ομιλία τους με τίτλο “Flying Reimagined”.

Οι σύνεδροι θα έχουν επίσης την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον κ.Phil Parry, Chairman of Spinnaker Global Ltd, σχετικά με την επιρροή εναλλακτικών εργαλείων και τεχνικών στην κινητοποίηση των πληρωμάτων, στην ομιλία του με τίτλο “Crew Motivation: The Money Myth and Quality Shipping”.

Ο διακεκριμένος επιστήμων και διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος του Πανεπιστημίου Πειραιά, Dr.Eleftherios Thalassinos, θα αναλύσει την σημασία των σπουδών και ιδιαίτερα των Μεταπτυχιακών, στην δημιουργία υπεραξίας εντός του χώρου εργασίας αλλά και στη διαμόρφωση ποιοτικής επαγγελματικής σταδιοδρομίας, στην ομιλία του με τίτλο “Graduate studies in Shipping and Professional Development”.

Η αυλαία του Συνεδρίου θα κλείσει με την ομιλία “Facing intangible problems: The case of Crew Cost & Psychological problems on board” του πεπειραμένου στη διαχείριση πληρωμάτων κ. Dimitrios Spyropoulos, Captain (Eng) HN (Ret), ο οποίος θα αναπτύξει το ενδιαφέρον ζήτημα της αντιμετώπισης ψυχολογικών θεμάτων των πληρωμάτων εν πλω καθώς και το αντίστοιχο κόστος αυτών.

Aξίζει να σημειωθεί ότι η συμμετοχή στο Συνέδριο προσφέρεται εντελώς δωρεάν (με απαραίτητη προϋπόθεση τη προηγούμενη εγγραφή), ενώ μια εκ των συμμετεχουσών εταιρειών θα κερδίσει μία υποτροφία για ένα Μεταπτυχιακό πρόγραμμα “Msc in Shipping” στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών.

Στο site του Συνεδρίου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά σχετικά με το πρόγραμμα καθώς και τα βιογραφικά σημειώματα των ομιλητών.

Χορηγός επικοινωνίας είναι το nautilia.gr

Σχετικά με τη Marine Tours

Marine Tours logo 

H Marine Tours ιδρύθηκε το 1980 και αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς οργανισμούς στην Ν.Α. Ευρώπη, με εξειδίκευση στην κάλυψη επαγγελματικών ταξιδιωτικών αναγκών.

Η εταιρία, τα έτη 2013 & 2014, έφτασε στην κορυφή της ελληνικής αγοράς επιτυγχάνοντας ετήσιο κύκλο εργασιών άνω των €200.000.000, ενώ έχει ηδη λάβει πλήθος διακρίσεων και τιμητικών τίτλων από τους πλέον έγκριτους διεθνείς οργανισμούς για την συμβολή της στην τουριστική αλλά και την εν γένει επιχειρηματική ανάπτυξη.

Με μακρά ιστορία και παράδοση στην υποστήριξη της παγκόσμιας ναυτιλιακής κοινότητας, η Marine Tours προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες διαχείρισης ταξιδιών για Ναυτικούς και στελέχη Ναυτιλίας (Marine & Offshore Travel), συνδυάζοντας την προσωπική προσέγγιση ενός τοπικου οργανισμού με την παγκόσμια εμβέλεια ενός οργανισμου διεθνους κύρους. Η ευρεία δραστηριότητα της Marine Tours εκτείνεται επίσης στη βιομηχανία των επαγγελματικών ταξιδιών (Corporate Business Travel) όπου αποτελεί τον στρατηγικό συνεργάτη των σημαντικότερων «Εταιρικών Πελατών» της Ελληνικής αγοράς, καθώς επίσης και στην διοργάνωση ταξιδίων κινήτρων και συνεδρίων.

Για τη Marine Tours, η υποστήριξη της εκπαίδευσης αποτελεί παράγοντα καταλυτικής σημασίας όχι μόνο για την ευημερία και την ανάπτυξη της ίδιας, αλλά του ευρύτερου επιχειρηματικού κόσμου και ολόκληρης της κοινωνίας. Στο πλαίσιο αυτό, και με σκοπό να προσφέρει στους επαγγελματικούς και κοινωνικούς της εταίρους πρόσβαση στην «κοινωνία της γνώσης», η εταιρεία διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά το Ναυτιλιακό Συνέδριο, “Maritime Trends Conference”.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα, www.marinetours.gr