Το Βραβείο Lifetime Achievement της Seatrade

 

 

Τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2011, στο ιστορικό και μεγαλοπρεπές Guildhall του Λονδίνου, ο Οργανισμός Seatrade επέδωσε στον κ. Παύλο Ιωαννίδη, Επίτιμο Αντιπρόεδρο του Ιδρύματος “Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης”, το Βραβείο Lifetime Achievement.

 

Την εκδήλωση, επιβλητική όπως η παράδοση της Seatrade επιβάλλει, τίμησαν με την παρουσία τους η Πριγκήπισσα Άννα της Μεγάλης Βρεταννίας, οι τέως Βασιλείς της Ελλάδας Κωνσταντίνος και Άννα-Μαρία, ο Υπουργός Μεταφορών της Μεγάλης Βρεταννίας, Λόρδοι και διακεκριμένα μέλη της Ελληνικής και διεθνούς ναυτιλιακής κοινότητας με προεξέχοντα τον Γενικό Γραμματέα του ΙΜΟ Ευθύμιο Μητρόπουλο. 

Όλοι στη HELMEPA δεν μπορούμε παρά να αισθανόμαστε υπερήφανοι που το Βραβείο Lifetime Achievement δόθηκε φέτος σε ένα από τα παλαιότερα μέλη της Ένωσης, επί χρόνια Μέλος και στη συνέχεια Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, και έναν άνθρωπο που έφερε στη ναυτιλία τη φιλοσοφία της ασφάλειας που διέπει όλες τις λειτουργίες της αεροπορικής βιομηχανίας.

IMG_8699

 

 

 

Ο κ. Ιωαννίδης εισήγαγε την ίδια φιλοσοφία στις επιμορφωτικές ναυτιλιακές πρωτοβουλίες που η HELMEPA ανέλαβε από τα πρώτα στάδια της λειτουργίας της. Εκτός από τη διαχείριση των θεμάτων του Ιδρύματος “Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης” με την ιδιότητα του ως δια βίου μέλους του Διοικητικού του Συμβουλίου σύμφωνα με τη διαθήκη του αείμνηστου Αριστοτέλη Ωνάση, ο κ. Ιωαννίδης προσέφερε τις υπηρεσίες του στο ναυτιλιακό χώρο ως CEO της ναυτιλιακής εταιρείας του Ομίλου Ωνάση και συνεισέφερε στο American Bureau of Shipping ως μέλος του Συμβουλίου. Παράλληλα με τα καθήκοντα του ως Γενικός Διευθυντής της Ολυμπιακής Αεροπορίας επί Ωνάση, είχε και τα καθήκοντα του πιλότου του αεροσκάφους της τότε Βασιλικής Οικογένειας. 

Ευχόμαστε όλοι στον κ. Ιωαννίδη υγεία και μακροημέρευση ώστε να συνεχίσει να προσφέρει την πολύτιμη εμπειρία του για πολλά ακόμη χρόνια.