//

Το τέταρτο νεότευκτο LNG Carrier παρέλαβε η GasLog

Είναι το τέταρτο και τελευταίο μιας σειράς νεότευκτων LNG Carriers που παραδόθηκαν στην GasLog από τη Samsung Heavy Industries.

Ένα ακόμη  νεότευκτο πλοίο μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG Carrier) το «GasLog Winchester» παρέλαβε η GasLog!

Το πλοίο τύπου XDF μεταφορικής ικανότητας 180.000 κυβικών μέτρων διαθέτει όλες τις τελευταίες αξιοποιήσιμες τεχνολογίες στο σύστημα συγκράτησης φορτίου, στη διαχείριση των απωλειών αερίων και στην πρόωση.

Είναι το τέταρτο και τελευταίο μιας σειράς νεότευκτων LNG Carriers που παραδόθηκαν στην GasLog από τη Samsung Heavy Industries και ναυλώθηκαν στη Cheniere όπου θα απασχοληθούν στις εξαγωγές LNG.

Η GasLog ελέγχει, από την Ακτή Μιαούλη,  ένα στόλο από 35 LNG carriers, εκ των οποίων 17 ανήκουν στην GasLog, τρία έχουν πουληθεί με sale and lease Back σε θυγατρική της Mitsui & Co. , στην CMBFL και στην ICBC αντιστοίχως και απασχολούνται μέσω μακροχρόνιας ναύλωσης από την GasLog και τα υπόλοιπα 15 ανήκουν στην θυγατρική της GasLog, την GasLog Partners LP.

Πηγή : www.ot.gr

Του Λάμπρου Καραγεώργου