Το σφημμυ 6 επιστρέφει στην Αθήνα!

Το σφημμυ, το ετήσιο φοιτητικό συνέδριο των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, διεξάγεται από το 2007 κάθε χρόνο σε μια διαφορετική πόλη της Ελλάδας, και φέτος στις 26, 27 και 28 Απριλίου επιστρέφει στον τόπο από όπου ξεκίνησε, την Αθήνα!

 

Το σφημμυ εδώ και 6 χρόνια συγκεντρώνει χιλιάδες φοιτητές με σκοπό την ενημέρωσή τους για τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις καθώς και τις νέες προκλήσεις της αγοράς εργασίας. Τον κορμό των εργασιών των φοιτητών πλαισιώνουν ομιλίες καταξιωμένων επιστημόνων ενώ την τρίτη μέρα, επονομαζόμενη σφημμυ++, στο επίκεντρο της προσοχής μπαίνει η εφαρμοσμένη έρευνα και η καινοτομία η οποία παράγεται στα Ελληνικά Πανεπιστήμια. Φοιτητές με καινοτόμες ιδέες και όραμα, οι οποίοι θέλουν να δουν την έρευνά τους “στην πράξη”, έχουν τώρα την ευκαιρία να τις παρουσιάσουν!

 

 

Κατά τη διάρκεια του σφημμυ++, παράλληλα με τα applications των φοιτητών, θα παρουσιαστούν πανεπιστημιακά προγράμματα που έχουν στον πυρήνα τους την καινοτομία και την άμεση πρακτική εφαρμογή και ήδη έχουν αρχίσει να φέρνουν την αλλαγή στο πανεπιστημιακό τοπίο. Η μέρα θα ολοκληρωθεί με συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα τα εφόδια που λαμβάνουν οι φοιτητές στα Ελληνικά Πανεπιστήμια.

 

                                 

 

Για περισσότερες πληροφορίες βρείτε μας στο site μας http://www.sfhmmy.gr/ ή στη σελίδα μας στο facebook!

 

Σας περιμένουμε όλους στη γιορτή της τεχνολογίας και της καινοτομίας!