Το νεο nautilia.gr είναι εδώ!!

 

Το κορυφαίο portal της ναυτιλίας

Αξιότιμα Μέλη,

Εφέτος τo nautilia.gr συμπληρώνει 11 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας στην υπηρεσία της έγκυρης και υπεύθυνης ενημέρωσης στα θέματα που σχετίζονται με τη ναυτιλία στην Ελλάδα.
Η σοβαρότητα και η πλούσια θεματολογία του, ο σεβασμός στην ελεύθερη έκφραση της σκέψης, καθώς και η αυστηρή και ποιοτική διαχείριση του περιεχομένου του, το καθιέρωσαν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ως ένα από τα κορυφαία ναυτιλιακά portal της χώρας μας.
Σήμερα, το εμπιστεύονται καθημερινά για την ενημέρωση και την διασκέδασή τους χιλιάδες αναγνώστες, προσφέρει ενημέρωση μέσα από θεματικές ενότητες με 185.000 διαφορετικά θέματα, φιλοξενεί 545.000 μηνύματα, ενώ το επιτυχημένο forum αριθμεί περισσότερα από 15.000 ενεργά μέλη. Μέλη, που όχι μόνο φιλοδοξούμε να αυξηθούν, αλλά και να αποτελέσουν τη σταθερή βάση για την συνεχή ανάπτυξη και εξέλιξη τoυ nautilia.gr.
Όλο αυτό το μεγάλο και επιτυχημένο εγχείρημα, όπως είναι φυσικό, δεν θα μπορούσε να παραμείνει στάσιμο. Κόντρα στην οικονομική κρίση και γνωρίζοντας την προσφορά του στη ναυτιλιακή ενημέρωση, το portal που αγαπάτε και περιβάλετε με την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια, παραμένει πιστό στις αρχές και τις αξίες που το ανέδειξαν και ακολουθεί το ρεύμα της εποχής:
εκσυγχρονίζεται πλήρως
γίνεται ακόμη πιο δυναμικό, πιο εύχρηστο και πιο φιλικό στους χρήστες
επεκτείνει την ενημέρωση που προσφέρει σε περισσότερα θέματα, ακόμη και του εξωτερικού
προσφέρει εξειδικευμένα προϊόντα και υπηρεσίες που σχετίζονται άμεσα με τη θάλασσα ή αντίστοιχους επιχειρησιακούς τομείς
Στόχος μας είναι το nautilia.gr  να ενισχύσει περαιτέρω την ήδη ισχυρή αμφίδρομη σχέση που έχει αναπτύξει με τα μέλη του, να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο, καθώς και να εξακολουθήσει με την ίδια συνέπεια και υπευθυνότητα, την ενεργό παρουσία του στο δυναμικό χώρο της ναυτιλίας, προσφέροντας έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση.
Στο όμορφο και συναρπαστικό ταξίδι που ξεκινά, το ανανεωμένο nautilia.gr σας καλωσορίζει και σας εύχεται καλή περιήγηση για πολλά-πολλά χρόνια ακόμη!

Με φιλικούς Χαιρετισμούς

Η διαχειριστική Ομάδα