Συνεργασία Global Seaways Ltd και Intermarine Electronics S.A.

Οι εταιρείες GLOBAL SEAWAYS και INTERMARINE ELECTRONICS συνδιοργανώνουν εκδήλωση για την παρουσίαση και ενημέρωση για την πρόσφατη   συνεργασία τους στο χώρο της εκπαίδευσης πληρωμάτων στην εμπορική ναυτιλία.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει αρχικά χαιρετιστήριες ομιλίες και σύντομη ενημέρωση επί των τελευταίων εξελίξεων στον χώρο των πληρωμάτων (crewing) και της ηλεκτρονικής πλοήγησης (ECDIS) και ακολούθως παράθεση cocktail party.

Η πραγματοποίηση της εκδήλωσης θα γίνει στην φιλόξενη βεράντα του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος την Δευτέρα 30 Μαϊου και ώρα 19:00 και θα προσκληθούν να παρευρεθούν στελέχη ναυτιλιακών εταιρειών που ενασχολούνται με θέματα πληρωμάτων και της εκπαίδευσης τους στον τομέα της ηλεκτρονικής πλοήγησης.

Η σύμπραξη των δύο εταιρειών αποσκοπεί στην συμφωνία αποκλειστικής συνεργασίας για την εκπαίδευση των πληρωμάτων στις Φιλιππίνες, στην λειτουργία του συστήματος ηλεκτρονικής πλοήγησης (ECDIS)  της INTERMARINE ELECTRONICS του μοναδικού Έλληνα κατασκευαστή ECDIS. Η εν λόγω εκπαίδευση θα παρέχεται στη Μανίλα, από το εκπαιδευτικό κέντρο  NAUTILUS PACIFIC MARITIME TRAINING CENTER, μέλος του Ομίλου εταιρειών της  GLOBAL SEAWAYS.