/

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΕΑΛΣ 16 και 17 Οκτωβρίου 2021 στο ξενοδοχείο LA MER στην Γεωργιούπολη Χανίων

Lamer

Στις 16 και 17 Οκτωβρίου 2021 θα διεξαχθεί το Συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο ξενοδοχείο LA MER στην Γεωργιούπολη Χανίων.
Η διαμονή, η παράθεση γευμάτων/δείπνου, η χρήση του συνεδριακού χώρου στο ξενοδοχείο LA MER και η μετακίνηση από και προς τον Λιμένα Χανίων θα πραγματοποιηθεί με μέριμνα της ΠΕΑΛΣ και την ευγενική συνδρομή/προσφορά της ιδιοκτήτριας οικογένειας του Ξενοδοχείου LA MER κ.κ. Γελασάκη Αντώνη και Γελασάκη Ιωάννη (Ναυτικοί Πράκτορες – Ξενοδόχοι).
Η αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021 και περί ώρας 21:00 με προορισμό τα Χανιά και η επιστροφή την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021 και περί ώρας 21:00, με μέριμνα της ΠΕΑΛΣ.
Οι μετακινήσεις των συμμετεχόντων μελών, υπηρετούντων στις Λιμενικές Αρχές Κρήτης (Ρέθυμνο – Ηράκλειο – Άγιος Νικόλαος – Ιεράπετρα – Σητεία), από και προς το ξενοδοχείο LA MER, θα πραγματοποιηθούν με πούλμαν, με την ευγενική συνδρομή/προσφορά της ιδιοκτήτριας οικογένειας του Ξενοδοχείου LA MER κ.κ. Γελασάκη Αντώνη και Γελασάκη Ιωάννη (Ναυτικοί Πράκτορες – Ξενοδόχοι). Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση με τις ακριβείς λεπτομέρειες των μετακινήσεων και του προγράμματος του Συνεδρίου.
Για την προστασία όλων κατά του COVID-19 και την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας για την συμπλήρωση του απαιτούμενου αριθμού συμμετεχόντων, ενώ επιβεβλημένη, για τους συμμετέχοντες στο Συνέδριο, είναι η ολοκλήρωση της διαδικασίας δύο δόσεων του εμβολιασμού κατά του COVID-19.
Επίσης, κατά την παραμονή στο ξενοδοχείο θα διατίθενται, με μέριμνα του υπευθύνου τήρησης υγειονομικών πρωτοκόλλων, που θα οριστεί από την ΠΕΑΛΣ, self test.
Δήλωση συμμετοχής έως την Παρασκευή 27/09/2021 και ώρα 10:00 στο e-mail: [email protected] με την ένδειξη Συνέδριο ΠΕΑΛΣ. Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 213.137.1305
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Σπύρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Γεώργιος ΜΑΡΑΓΚΟΣ
ΑΡΧΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ.
Διοικητής Διευθυντής Προστασίας
7ης Περιφερειακής Διοίκησης ΛΣ Κρήτης Θαλασσίου Περιβάλλοντος