Ο ΟΛΠ χορηγός του φεστιβάλ “Τετράς η Ξακουστή του Πειραιώς”

Με την ενεργό συμπαράσταση και χορηγία του ΟΛΠ Α.Ε., διοργανώνεται σειρά 3 συναυλιών συμπαραγωγής του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Α.Ε. και του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, υπό τον τίτλο “Τετράς η Ξακουστή του Πειραιώς”.

Οι παραστάσεις που γίνονται πάνω σε μια ιδέα και υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Λίνας Νικολακοπούλου, θα φιλοξενηθούν στην Πέτρινη Αποθήκη στην Προβλήτα Ε2 του ΟΛΠ, που βρίσκεται δίπλα στο Υπ. Ναυτιλίας, λίγο μετά τον αρχαιολογικό χώρο των Ηετιώνιων Πυλών.

Οι παραστάσεις θα γίνουν την Παρασκευή 6, το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Ιουνίου, ώρα 21:00, με συμμετοχή των Στέλιου Βαμβακάρη, Γιάννη Κούτρα, Απόστολου Ρίζου, Ζαχαρία Καρούνη, Εβελίνας Αγγέλου και Πέτρου Μάλαμα. Πρόκειται για βραδιές λαϊκής ρεμπέτικης μουσικής που αναβιώνουν τα χρόνια της γέννησης του ρεμπέτικου στον Πειραιά από τον Μάρκο Βαμβακάρη, Ανέστο Δελιά, Γιώργη Μπάτη και Στράτο Παγιουμτζή.

Μαζί με την παραχώρηση της Πέτρινης Αποθήκης και την υποστήριξη των υποδομών της συναυλίας, ο ΟΛΠ Α.Ε. θα διαθέτει τα Λεωφορεία του Λιμένα για τη μετακίνηση του κοινού από το χώρο απέναντι από το Σταθμό των ΗΣΑΠ/ Προαστιακού μέχρι την Πέτρινη Αποθήκη, τόσο για τη μετάβαση όσο και για την επιστροφή των επισκεπτών.

Σημειώνεται ότι η Πέτρινη Αποθήκη αποτελεί τμήμα της “Πολιτιστικής Ακτής Πειραιά”, οι δε εργασίες αναπαλαίωσής της θα ολοκληρωθούν την άνοιξη του 2015, οπότε θα είναι πλήρως διαθέσιμη και εκμεταλλεύσιμη από όλους τους πολιτιστικούς φορείς του Πειραιά.