Ο Γλάρος της HELMEPA και το Facebook

Μετά από μεγάλο διαγωνισμό στη σελίδα της στο Facebook, η HELMEPA επέλεξε το φετινό μήνυμα της καλοκαιρινής ενημερωτικής της εκστρατείας. Ανάμεσα σε πολλές έξυπνες φράσεις, ξεχώρισε το slogan «Μην πετάς την παραλία στα σκουπίδια!», έμπνευση του φίλου στο Facebook, Γιώργου Τζεβελεκάκη από την Ανακασιά Βόλου.

 

Έτσι, 20.000 νέες αφίσες με το Γλάρο της HELMEPA ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα και μας λένε «Μην πετάς την παραλία στα σκουπίδια!».

Η HELMEPA ευχαριστεί για τη σημαντική συμμετοχή τους στη διανομή των αφισών στη χώρα τα 6.500 παιδιά-μέλη του Προγράμματος «Παιδική HELMEPA», τους εθελοντές εκπαιδευτικούς τους, τις Λιμενικές Αρχές, τους ΟΤΑ, τους Ναυτικούς Ομίλους, τα Ναυτικά Μουσεία και όλους τους συνεργαζόμενους φορείς. Αφίσες θα διατεθούν ακόμη σε περιβαλλοντικές εκδηλώσεις όπου η HELMEPA θα συμμετάσχει, καθώς και στους επισκέπτες του περιπτέρου της στην Έκθεση ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2014.

Ευχή όλων των εθελοντών μελών που συντηρούν το έργο της HELMEPA είναι οι χιλιάδες αφίσες του Γλάρου που διανεμήθηκαν στα 32 χρόνια της λειτουργίας της, να προκάλεσαν το Ελληνικό φιλότιμο για Καθαρές Θάλασσες και Ακτές.

Ευχές για ένα καλό, καθαρό καλοκαίρι!!!

HELMEPA Summer Campaign Poster 2014