Νεώριο: Πανηγυρική δικαίωση για το Σωματείο των Εργαζομένων

Νεώριο: Πανηγυρική δικαίωση για το Σωματείο των Εργαζομένων

Απορρίφθηκε η προσφυγή που είχαν καταθέσει 11 εργαζόμενοι κατά της προσωρινής διοίκησης του Εργοστασιακού Σωματείου του Νεωρίου στις 24 Νοεμβρίου

Οι 11 εργαζόμενοι η πλειοψηφία των οποίων ανήκει στην παλιά ηγεσία του Εργοστασιακού Σωματείου, είχαν καταθέσει αίτηση για προσωρινή διοίκηση, αμφισβητώντας την προσωρινή διοίκηση του Σωματείου των εργαζομένων.

Απορρίφθηκε η προσφυγή που είχαν καταθέσει 11 εργαζόμενοι  κατά της προσωρινής διοίκησης του Εργοστασιακού Σωματείου του Νεωρίου στις 24 Νοεμβρίου.

Ο πόλεμος των «παλιών» με των «νέων» έβγαλε νικητές πριν καν ξεκινήσει το… δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι. Σύμφωνα με πληροφορίες, το Ειρηνοδικείο Ερμούπολης αποφάσισε να μη δεχτεί το αίτημα της παλιάς διοίκησης του εργοστασιακού σωματείου  και να μην διορίσει κανέναν από τους έντεκα ,ούτε καν τον τότε πρόεδρο κ. Βουτσίνο.

Διόρισε προσωρινό σωματείο αποτελούμενους απο τους  1.Heike Sura 2.Ιγνάτιο Αργυρό 3.Φραγκίσκο Βακόνδιο 4.Παναγιώτη Βαρθαλίτη 5 Κώστα Ζαράνη 6.Αριστοτέλη Κουβαρη 7.Βαγγέλη Μάνθο 8.Νικόλαο Μαραγκό 9.Ελευθέριο Νομικό 10 Κώστα Παχή και 11.Γουλιέλμο Πελέκη το οποίο υποχρεώνει να εντός δύο μηνών να συγκαλέσει σε γενική συνέλευση , για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

cyclades 24.{jcomments on}gr