//

Με xορηγό την Grohe θα αρμενίσει το κύπελλο Βορείου Αιγαίου

Με την GROHE αρμενίζει φέτος το Κύπελλο Βορείου Αιγαίου, στα νερά του Τορωναίου κόλπου, ενώ το ιστορικό Πόρτο Καρράς Grand Resort, έχει αναλάβει να φιλοξενήσει τον στόλο της διοργάνωσης.Δύο διαφορετικές δυναμικές που τις ενώνει το υδάτινο στοιχείο,  με το Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης να είναι ο συνδετικός κρίκος μια πολύχρονης ιστορίας που κρατάει από το 1978.Οι συμμετοχές φέτος, αισίως,  έφθασαν τις 29. Μια χρονιά ιδιαίτερη, με τον ιστιοπλοϊκό κόσμο να ανοίγει σιγά σιγά πανιά και να ανταποκρίνεται στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις. Ο Πρόεδρος του ΝΟΘ Λάζαρος Τσαλίκης, εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη μέχρι τώρα ανταπόκριση «Είναι πολύ σημαντικό τη δύσκολη εποχή που ζούμε να έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε όλοι μαζί το άθλημα που αγαπάμε. Η ιστιοπλοΐα χαρακτηρίζεται άθλημα χαμηλού κινδύνου για τη μετάδοση της CoViD-19 και το ειδυλλιακό περιβάλλον του Πόρτο Καρράς προσφέρει όλα τα εχέγγυα για την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων. Η συνεργασία με τη GROHE μας δίνει τη δυνατότητα να διοργανώσουμε τεχνικά άρτιους αγώνες που θα προβάλλουν τη χώρα διεθνώς».

Από την πλευρά του οικοδεσπότη, όλα είναι έτοιμα για την υποδοχή σκαφών και πληρωμάτων όπως φαίνεται και από τις δηλώσεις της Νταίζης Μοδιάνο διευθύντριας μάρκετινγκ της DIMERA HOSPITALITY Πόρτο Καρράς.

« Είναι μεγάλη μας χαρά που υποδεχόμαστε το Κύπελλο Β. Αιγαίου. Μια ιστορική διοργάνωση σ’ ένα ιστορικό χώρο. Φέτος μάλιστα ολοκληρώθηκε η α’ φάση της πλήρους ανάπτυξης του συγκροτήματος και αναβαθμίσθηκε η μαρίνα, οι οποία πλέον έχει χωρητικότητα φιλοξενίας 315 σκαφών έως και

60 μέτρων. Μαρίνα από τις μεγαλύτερες της χώρας και της νοτίου Ευρώπης γενικότερα».

ΣΤΙΣ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ Η ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ

Σύμφωνα με την προκήρυξη των αγώνων, η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα, η συνάντηση των κυβερνητών, καθώς και η τελετή έναρξης θα γίνει 30 Ιουλίου και η 1η ιστιοδρομία την 31η Ιουλίου, με τους αγώνες να ολοκληρώνονται στις 3 Αυγούστου με την τελετή λήξης.

Θα υπάρχει συνεχώς ενημέρωση για την πορεία των αγώνων με εικόνα από την Livemedia, που είναι ένας από τους υποστηρικτές της διοργάνωσης, αλλά κι ένα ξεχωριστό video διάρκειας 2’.30’’ σε καθημερινή βάση της IKARUS Sailingmedia που θα αποδίδει το στίγμα της κάθε μέρας.

Από κοντά και οι υποστηρικτές της διοργάνωσης INTERLIFE Ασφαλιστική, η PANTAENIUS, η COSMOTE και η YAMAHA.