«Μαρινέλλα-Το Μιούζικαλ» για ακόμα πέντε παραστάσεις

Για πέντε παραστάσεις (26/1-30/1) παρατείνεται η παράσταση των Ρέππα-Παπαθανασίου, σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή «Μαρινέλλα-Το Μιούζικαλ» με τη ζωή της μεγάλης Ελληνίδας ερμηνεύτριας, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Η παράσταση που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές από το κοινό, έκοψε από τις πρώτες κιόλας παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη δεκαεπτά χιλιάδες εισιτήρια και χαρακτηρίστηκε ως μια από τις μεγαλύτερες καλλιτεχνικές και εμπορικές επιτυχίες της χρονιάς που πέρασε.

 

Η παράσταση «Μαρινέλλα – Το Μιούζικαλ» διατρέχει τις δεκαετίες από το 50 μέχρι σήμερα και αφηγείται την ιστορία τριών γυναικών.

Η Μαρινέλλα στον ομώνυμο ρόλο «ξετυλίγει» την ιστορία της ζωής της που «μπλέκεται» με τη φανταστική υπόθεση της Ειρήνης, ρόλο τον οποίο ενσαρκώνει η Ευαγγελία Μουμούρη και της Μαρίας που υποδύεται η Τζένη Μπότση. Οι ζωές τους κυλάνε παράλληλα με την καριέρα της τραγουδίστριας και η φωνή της Μαρινέλλας γίνεται έκφραση του αισθήματός τους. Έτσι, οι σημαντικότερες επιτυχίες της γίνονται ορόσημα για τη ζωή της Ειρήνης και της Μαρίας όπως και εκατοντάδων χιλιάδων άλλων Ελληνίδων.

 Στους βασικούς αντρικούς ρόλους βρίσκονται ο Αντώνης Λουδάρος ο Λάμπης Λιβιεράτος. Ενώ ακόμα δώδεκα ηθοποιοί και χορευτές συμπληρώνουν τον θίασο του μιούζικαλ.

 Τα σκηνικά είναι του Γιώργου Γαβαλά, τα κοστούμια της Ντένης Βαχλιώτη, οι χορογραφίες του Δημήτρη Παπάζογλου και οι φωτισμοί του Λευτέρη Παυλόπουλου