ΜΑRE NOSTRUM AWARDS 2012

 

 

Mε το χρηματικό βραβείο των 50.000€ ξεκινά, για πέμπτη συνεχή χρονιά, ο διαγωνισμός των διεθνών δημοσιογραφικών βραβείων Μare Nostrum Αwards, που υποστηρίζονται από το περιοδικό Grimaldi Magazine Mare Nostrum.

Στόχος των Μare Nostrum Αwards είναι να προωθήσουν τη γνώση των θαλάσσιων αυτοκινητόδρομων ως σημαντικής εναλλακτικής επιλογής σε σχέση με τις χερσαίες μεταφορές και να τονίσουν τη σημαντική συνεισφορά τους στην αειφόρο ανάπτυξη των χωρών που βρέχονται από τη Μεσόγειο.

 

 

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι δωρεάν και είναι δεκτές συμμετοχές σε μορφή έντυπων άρθρων, ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών παραγωγών, ντοκιμαντέρ, ειδησεογραφικών φωτογραφιών, οικονομικο-τουριστικών ερευνών, που θα δημοσιευθούν, μέχρι τις 31 Ιουλίου 2012, από επαγγελματίες δημοσιογράφους, συγγραφείς και φωτογράφους που κατοικούν στην Ιταλία, την Ισπανία, την Ελλάδα, την Τυνησία και το Μαρόκο και θα παρουσιάσουν το έργο τους στην Ιταλική, Αγγλική, Ισπανική, Γαλλική, Kαταλανική ή Ελληνική γλώσσα.

Gια μία καλύτερη γνώση των θαλάσσιων αυτοκινητόδρομων οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό θα μπορούν να πραγματοποιήσουν ένα ταξίδι μετ’επιστροφής με ένα από τα πλοία της Grimaldi Lines και Minoan Lines. Tο ταξίδι θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι τις 20 Ιουλίου 2012.

Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται στις ιστοσελίδες: www.grimaldi.napoli.it, www.grimaldi-lines.it και www.minoan.gr ή στην γραμματεία του Βραβείου: Vita Wembagher – Tηλ. +39 081.496 440 – e-mail: [email protected]