Πανικός στο λιμάνι της Σούδας. Έκαψαν λάστιχα και ανάγκασαν το πλοίο να βγει στ΄ανοιχτά (φωτο)

Ξέφραγο αμπέλι θύμιζε το λιμάνι της Σούδας αργά το βράδυ της Τρίτης, όταν επικράτησε πανικός από μερίδα αγροτών που έβαλαν φωτιά σε λάστιχα.

souda_agrotes_fotia-11Συγκεκριμένα, μερίδα αγροτών που διαμαρτύρονταν από το βράδυ της Τρίτης στο λιμάνι για τη συνεχιζόμενη απεργία της ΠΝΟ, η οποία έχει ως αποτέλεσμα να σαπίζουν τα προϊόντα τους, έβαλαν φωτιά σε λάστιχα μπροστά ακριβώς από το πλοίο της BLUE STAR «Blue Galaxy» που ήταν δεμένο στο λιμάνι της Σούδας λόγω της απεργίας.

souda_agrotes_fotia-5Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του zarpanews.gr, η φωτιά δυνάμωσε έτσι το πλοίο αναχώρησε προς τον κόλπο της Σούδας για να μην γίνει ατύχημα.

souda_agrotes_fotia-6Άμεσα έφτασε στο σημείο ένα όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων με τρεις άντρες, οι οποίοι κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά μετά από μιάμιση ώρα.

souda_agrotes_fotia-9Εντύπωση βέβαια προκαλεί, το πως είναι δυνατόν στο καλύτερα φυλασσόμενο λιμάνι της Μεσογείου να συμβαίνουν τέτοια περιστατικά και μάλιστα δίπλα στον Ναύσταθμο Κρήτης.souda_agrotes_fotia-15

 

Πηγή: zarpanews.gr