Ξεκίνησε η ναυπήγηση του “πιο πολυτελούς πλοίου στον κόσμο” (video)

Στο Ιταλικό ναυπηγείο Fincantieri ξεκίνησε η κατασκευή του Seven Seas Explorer, περιγράφεται και ως ” το πιοπολυτελέςπλοίο στον κόσμο.”

Το πρώτοκομμάτι” της τρόπιδας του πλοίου της RegentSeven SeasCruises , τοποθετήθηκετην περασμένη εβδομάδακατά τη διάρκεια τελετήςστο ναυπηγείο Fincantieriστη Γένοβα.

Με καθαρό βάρος56.000τόνουςκαιμεταφορική ικανότητα 750άτομα, το Seven SeasExplorer θαείναι ένα από τα πιο άνετα πλοία για τους επιβάτες το.Ο σχεδιασμόςτου πλοίουέγινεαπό τον παγκοσμίου φήμηςαρχιτεκτονικά γραφείασχεδιασμού εσωτερικών Tillberg Design AB, RTKL Associates and ICRAVE. Το Seven SeasExplorer θαενταχθεί στο στόλο τηςRegentSeven SeasCruisesτο καλοκαίρι του2016.

Με την κατασκευή του Seven Seas Explorer, κάναμε ένα σημαντικό βήμα που μας φέρνει πιο κοντά στην πραγματοποίηση του οράματός μας, να παρέχουμε στους επιβάτες μας ένα πλοίο που θα χαρακτηρίζεται ως το πιο πολυτελές πλοίο που κατασκευάστηκε ποτέ“, δήλωσε ο Montague. Κάθε μέτρο του Seven Seas Explorer θα αποπνέει κομψότητα και μεγαλοπρέπεια και θα εκτείνεται σε όλες τις πτυχές του πλοίου από τις πολυτελείς σουίτες στα γκουρμέ εστιατόρια και τους κομψούς κοινόχρηστους χώρους.