Το DISNEY MAGIC έσωσε επιβάτη που έπεσε στη θάλασσα από το Oasis of the Seas (Video)

Το πλήρωμα του κρουαζιερόπλοιου Disney Magic διέσωσεέναν επιβάτη του Oasis of the Seas που έπεσε στη θάλασσα στα ανοικτά των ακτών του Μεξικού.

Ο επιβάτης της Royal Caribbean προφανώς πέρασε απαρατήρητος όταν έπεσε στη θάλασσα από το Oasis of the Seas, για άγνωστους λόγους, ανοικτά των ακτών του Cozumel στο Μεξικό την περασμένη Πέμπτη. Περιέργως, οάνδρας εθεάθη στο νερό από επιβάτη του DisneyMagic, το πλήρωμα του οποίου στη συνέχεια κατέβασε σωστική λέμβο για να βγάλει τον άνθρωπο και να τον μεταφέρει στο πλοίο.

Το βίντεο που θα δείτε γυρίστηκε από επιβάτη στο πλοίο της Disney και δείχνει τη διάσωση. Μπορείτε να δείτε τον άνθρωπο που εμφανίζεται στην αριστερή πλευρά του βίντεο περίπου στο 0:35. Σε ανακοίνωση της η Royal Carribean ευχαρίστησε το πλήρωμα του Disney Magic για την πολύτιμη βοήθεια του.

Μετά και από αυτό το περιστατικό αναμένεται να φουντώσει η συζήτηση για τα μέτρα που θα ενισχύσουν την ασφάλεια των επιβατών, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για περιστατικά ανθρώπων που βρίσκονται στη θάλασσα καθώς ο αριθμός των επιβατών που χάνονται από τα κρουαζιερόπλοια και εικάζεται οτι έχουν πέσει στη θάλασσα είναι μεγάλος.

Μέχρι στιγμής 22 άτομα έχουν πέσει στη θάλασσα από κρουαζιερόπλοια τις πρώτες μέρες του 2015.