Την πώληση του Majesty of the Seas ανακοίνωσε η Royal Caribbean

Η Royal Caribbean ανακοίνωσε ότι το παλαιότερο πλοίο του στόλου της θα πουληθεί το 2016.

Το Majesty of the Seas που χτίστηκε, στη Γαλλία το 1992 και υπήρξε ένα δημοφιλές κρουαζιερόπλοιο στους funs της κρουαζιέρας, θα αφήσει τη Royal Caribbean και θα ενταχθεί στο στόλο της Pullmantur η οποία θα αναλάβει τον έλεγχο του πλοίου το 2016.

Το Majesty of the Seas θα πραγματοποιλησει την τελευταία του 3νύχτα στις 29 Απριλίου 2016 για μια 3ήμερη κρουαζιέρα. Στη συνέχεια, θα ανεβεί στη δεξαμενή πριν από την ένταξή του στο στόλο  της Pullmantur, έτσι ώστε να πραγματοποιηθούν οι εργασίες προσαρμογής του στα πρότυπα της Pullmantur και στις υπηρεσίες που προσφέρει.

Το Majesty of the Seas έχει δημιουργήσει υπέροχες αναμνήσεις σε εκατομμύρια επιβάτες, και περιμένουμε αυτή η μεγάλη επιτυχία να συνεχιστεί, και μετά τη μετάβαση του πλοίου στην Pullmantur,” δήλωσε ο Richard D. Fain, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Royal Caribbean Cruises Ltd. Η σκάφους μεταφορά είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τις επιχειρήσεις τόσο για την Royal Caribbean και Pullmantur. Είμαστε τυχεροί που το μείγμα των μαρκών μας, μας επιτρέπει την ευελιξία και την ευκαιρία να επεκταθεί σε βασικές στρατηγικές αγορές.

Το Majesty of the Seas θα συναντησει και τα αδελφάκια του καθώς με τα χρώματα της Pullmantur ταξιδεύουν και άλλα πλοία της κλάσης Sovereign. Τα πλοία αυτά είναι το Monarch of the Seas και το Sovereign of the Seas. Έτσι το Majesty of the Seas θα αφήσει την οικογένεια της Royal Caribbean για να συναντήσει μια καινούργια.

Η αγορά του Majesty of the Seas θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην στρατηγική ανάπτυξης της Pullmantur την αγορά της Λατινικής Αμερικής και μας βοηθά να γίνουμε ένα από τα πιο ευρέως αναγνωρισμένα εμπορικά σήματα στην εν λόγω αγορά, δήλωσε ο πρόεδρος της Pullmantur και διευθύνων σύμβουλος, Jorge Vilches. Η πρόσθετη μεταφορική ικανότητα θα μας βοηθήσει να ανταποκριθούμε στην αυξανόμενη ζήτηση του κόσμου για ξεχωριστές διακοπές κρουαζιέρας Λατινική Αμερική με το τρόπο που μόνο η Pullmantur προσφέρει.”

Το Majesty of the Seas χτίστηκε στα ναυπηγεία Chantiers de l’Atlantique, γνωστά ως STX France. Το 74.077 τόνων πλοίο μεταφέρει 2.350 άτομα και 912 άτομα πλήρωμα. Πολύ πρόσφατα, το Majesty of the Seas πραγματοποιούσε όλο το χρόνο τριήμερες και τετραήμερες κρουαζιέρες από το Μαϊάμι, ενώ συχνά επισκεπτόταν το ιδιωτικό νησί της Royal Caribbean, CocoCay, στις Μπαχάμες.

φωτογραφία: www.paulstravelpictures.com