Τέσσερα νέα πλοία για τη Celebrity Cruises

Η Celebrity Cruises αναμένεται να ανακοινώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τα νέα Edge-class κρουαζιερόπλοια της, μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας με τον σχεδιαστή, Nate Berkus. Ο ίδιος θα είναι και ο Design Ambassador για τη νέα κατηγορία πλοίων της Celebrity Cruises.

Ο σχεδιαστής Nate Berkus και η Celebrity Cruises θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση τον προσεχή Μάρτιο και τα σχέδια της νέας κατηγορίας κρουαζιερόπλοιων Edge-class, θα αποκαλυφθούν σε 3D παρουσίαση.

Σε ηλικία μόλις 24 ετών, ο Nate Berkus ίδρυσε το βραβευμένο του γραφείο σχεδιασμού εσωτερικών χώρων, επιδεικνύοντας μια προσιτή και ταυτόχρονα αυξημένη σχεδιαστική φιλοσοφία που έχει μετατρέψει αμέτρητους εσωτερικούς χώρους σε όλο τον κόσμο για πάνω από 20 χρόνια.

Η Lisa Lutoff-Perlo, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Celebrity Cruises, δήλωσε: “Ο Nate Berkus ενσαρκώνει τη σύγχρονη πολυτέλεια, και προκαλεί την παγκόσμια αισθητική με τη σκέψη του σχετικά με το στυλ να βρίσκεται πάντα στραμμένη στο μέλλον, και η οποία αποτελεί αντικείμενο θαυμασμού από τον κόσμο του σχεδιασμού και του interior design γενικότερα. Όταν συναντηθήκαμε για πρώτη φορά με τον Nate, ξέραμε ότι επρόκειτο να έχουμε μια απίστευτη συνεργασία. Το design είναι στο DNA μας, καθώς και του Nate, αφού μοιραζόμαστε την αγάπη για τα ίδια πράγματα: τη σύγχρονη πολυτέλεια, τον μοναδικό στο είδος του σχεδιασμό, και τα ταξίδια ανά τον κόσμο. Εμείς δεν θα μπορούσαμε να σκεφτούμε κάποιο καλύτερο πρόσωπο για να συνεργαστεί μαζί μας για την δημιουργία της Edge-class. “

Ο Nate Berkus, ως Design ambassador, δήλωσε: “Όταν η Celebrity Cruises με πλησίασε για μια πιθανή συνεργασία, ανυπομονούσα να βρεθώ πάνω σε κάποιο πλοίο της. Η Celebrity Cruises παραμένει πιστή στη δέσμευσή της να προσφέρει ότι καλύτερο όχι μόνο όσο αφορά τις υπηρεσίες που απολαμβάνουν οι επιβάτες της αλλά και όσον αφορά το σχεδιασμό των πλοίων της, την πολυτέλεια, αλλά και την προσοχή της στη συνολική ταξιδιωτική εμπειρία, την εμμονή στη λεπτομέρεια και τη φροντίδα, και όλα αυτά πραγματικά ξεχώρισαν για μένα. Λατρεύω την ιδέα ότι μπορούμε να ταξιδεύουμε όμορφα, και ότι κάθε στιγμή της εμπειρίας – από την αρχή μέχρι το τέλος – είναι εξαιρετική. Αυτό είναι το Edge Class. “

Επί του παρόντος, πολύ λίγα στοιχεία είναι γνωστά για τα βάρους 117.000 gt κρουαζιερόπλοια Edge-class. Η Celebrity Cruises έχει παραγγείλει την ναυπήγηση τεσσάρων κρουαζιερόπλοιων Edge-class. Η ναυπήγηση των δύο πρώτων πλοίων, του Celebrity Edge και του Celebrity Beyond έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει το Νοέμβριο του 2018 και τον Μάρτιο του 2020 αντίστοιχα, ακολουθούμενη από τη ναυπήγηση των άλλων δύο πλοίων το 2021 και το 2022.