Τα πλοία της Princess Cruises ..πάνε μουντιάλ

Η Princess Cruises θα ενθουσιάσει τους ποδοσφαιρόφιλους που κάνουν κρουαζιέρα με τα πλοία της καθώς θα προβάλει και τα 64 παιχνίδια του επερχόμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA στη Βραζιλία. Η υπηρεσία θα παρέχεται σε εννέα κρουαζιερόπλοια κατά τη διάρκεια του mundial από τις 12 Ιουνίου μέχρι τις 13 Ιουλίου.

Οι αγώνες θα μεταδοθούν στους υπαίθριους χώρους προβλής “movies under the stars”, οι οποίοι έχουν χώρο για εκατοντάδες επισκέπτες που θα απολαύσουν τη δράση του mundial.

“Οι πελάτες μας δεν θα χάσουν τον ενθουσιασμό του Παγκοσμίου Κυπέλλου ενώ απολαμβάνουν την κρουαζιέρα τους με την Princess”, δήλωσε ο Jan Swartz, πρόεδρος της Princess Cruises. “Τι καλύτερο από το να απολαύσετε αυτή τη δυναμική διοργάνωση σε γιγάντιες υπαίθριες οθόνες με φόντο τη θάλασσα και τον ουρανό, απολαμβάνοντας τις υπέροχες ανέσεις ενός κρουαζιερόπλοιου της Princess.”

Τα παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα προβληθούν πάνω στα πλοία:

    Dawn Princess
    
Diamond Princess
    
Emerald Princess
    
Regal Princess
    
Royal Princess
    
Ruby Princess
    
Sapphire Princess
    
Sea Princess
    
Sun Princess

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα απολαύσουν επίσης θεματική ψυχαγωγία και δραστηριότητες, όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο trivial, ζωγραφική προσώπου με τη σημαία της αγαπημένης σας ομάδας, και το ποδόσφαιρο ως θέμα σε διαγωνισμούς με βραβεία.