Στην τρίτη θέση η NCL πίσω από Royal και Carnival cruises

Το NORWEGIAN BREAKAWAY δίνει ώθηση στην NCL

 

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ετήσιας έκθεσης για το 2014-2015 της Cruise Industry News, με ετήσια πλήρη λειτουργία συμπεριλαμβανομένου του Norwegian Breakaway το 2014 , και την προσθήκη του νέου Norwegian Getaway σε λειτουργία εσόδων τον περασμένο Φεβρουάριο , η Norwegian Cruise Line θα γίνει η τρίτη μεγαλύτερη εταιρεία κρουαζιέρας βάσητης μεταφορικής ικανότητα σε επιβάτες του τρέχοντος έτους, πίσω μόνο από τη Carnival Cruise Lines και τη Royal Caribbean International .

 

Η ικανότητα μεταφοράς επιβατών της Norwegian Cruise Line εκτιμάται σε 1.722.400 επιβάτες για το 2014, σημειώνοντας αύξηση 19% από το 2013 .

H Princess Cruises μετακινείται προς τα πάνω σημαντικά, καθώς, σημειώνει άνοδο περίπου 18,5% στη μεταφορική ικανότητας χάρη σε δύο νέα πλοία , καθώς και μια μεταφορική ικανότητα περίπου 1,6 εκατομμύρια, που την καθιστά το τέταρτο μεγαλύτερο στον κόσμο εμπορικό σήμα κρουαζιέρας.

Άλλο ένα νέο πλοίο από την Costa Cruises, βοηθά το ιταλικό εμπορικό σήμα να αυξηθεί ελαφρώς, για να δώσει στην Costa Cruises την πέμπτη συνολικά στην παγκόσμια κατάταξη μεταφορικής ικανότητας , ενώ η MSC έπεσε στην έκτη θέση, και την ικανότητα μεταφοράς πάνω από 1,4 εκατομμύρια επιβάτες.

Η MSC βρισκόταν στην τρίτη θέση το 2013, μετά την παράδοση του MSC Preziosa, αλλά η ιταλική εταιρεία έχει ακόμη να ανακοινώσει ένα πολύ φιλόδοξο νέο πρόγραμμα ναυπήγησης που θα μπορούσε να οδηγήσει σε αυξήση της μεταφορικής ικανότητας το συντομότερο το 2016.

Η MSC, ωστόσο, θα προσθέσει λίγους αριθμούς παραάνω στην μεταφοική της ικανότητα, δεδομένου ότι προσθέτει καμπίνες ως μέρος ενός προγράμματος ανακαίνησης για τέσσερα πλοία της κλάσης Lirica στα επόμενα δύο χρόνια.

Δείτε το βίντεο με την ναυπήγηση του NORWEGIAN BREAKAWAY