Στην Oceania Cruises πουλήθηκε το OCEAN PRINCESS

Η Norwegian Cruise Lines ανακοίνωσε τη σύναψη συμφωνίας με την Princess Cruises για την αγορά του κρουαζιερόπλοιου Ocean Princess.

Η NCL είχε πρόσφατα εξαγόρασε την Oceania Cruises, αποφάσισε να προσθέσει ένα άλλο πλοίο στο στόλο της. Το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο βάρους 30.200 τόνων Ocean Princess θα αφήσει το στόλο της Princess Cruises το 2016 και θα μετονομαστεί Sirena.

Μετά την παράδοση του πλοίου το Μάρτιο του 2016, το Sirena θα υποβληθεί αμέσως σε ανακαίνηση που θα κρατήσει περίπου 35 ημέρες και θα στοιχήσει 40 εκατομμύρια δολάρια. Η ανακαίνηση θα πραγματοποιηθεί στη Μασσαλία και θα το πλοίο θα εναρμονιστεί με τα υψηλά standards πολυτέλειας της Oceania Cruises. Με βάση την πρόσφατη ανακαίνηση του Insignia, έτσι και το Sirena θα διαθέτει φημισμένα εστιατόρια όπως τις πιο πρόσφατες προσθήκες στο στόλο όπως το Baristas και το Cook to order στο Terrace Café. Το πλοίο θα υποδεχθεί τους πρώτους επισκέπτες της στα τέλη Απριλίου το 2016.

“Η εξαγορά του Sirena αυξάνει σημαντικά τη μεταφορική ικανότητα του στόλου της Oceania Cruises”, δήλωσε ο Kevin Sheehan, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της νορβηγικής Cruise Line Holdings Ltd., μητρικής εταιρείας της Ocean Cruises. “Η πίστη μας στo brand Ocean Cruises και η δέσμευσή μας για την ανάπτυξη της βάσης των πιστών πελατών μας ήταν το σκεπτικό πίσω από την απόφασή μας να φέρουμε το Sirena στο στόλο μας.”

“Η προσθήκη του Sirena ανοίγει μια ολόκληρη σειρά νέων επιλογών για την Oceania Cruises”, πρόσθεσε ο Kunal S Kamlani, πρόεδρος και γενικός διευθυντής της Ocean Cruises. “Η βραβευμένη εμπειρία που προσφέρουμε στους επιβάτες μας, σε συνδυασμό με μια σεριά καινοτόμων δρομολογίων που απευθύνονται σε νέες αγορές, θα αποτελέσει ένα μαγευτικό τραγούδι της “Σειρήνας”, τόσο για τους υπάρχοντες όσο και για τους μελλοντικους πελάτες μας.”

Το Sirena θα ενταχθεί στο στόλο μαζί με τα Insignia, Nautica, Regatta και τα μεγαλύτερα πλοία Marina και Riviera που θα ολοκληρώσει το στόλο της Oceania Cruises.

φωτογραφία: www.princess.com