Παγκόσμια διάκριση για την Ελληνική Variety Cruises

Τη διάκριση της καλύτερης Boutique Cruiseline Worldwide απέσπασε η ελληνική εταιρία Variety Cruises. Η εταιρία αναδείχθηκε στην πρώτη θέση στον παγκόσμιο διαγωνισμό της USA TODAY BEST OF 10. Η εφημερίδα επέλεξε από όλες τις σχετικές με τον κλάδο αντίστοιχες εταιρίες παγκοσμίως, τις 20 καλύτερες και ζήτησε από τους αναγνώστες της να επιλέξουν την καλύτερη.

Στον διαγωνισμό, συνυποψήφιοι ήταν κορυφαία ονόματα της διεθνούς αγοράς κρουαζιέρας, όπως SEABOURN, CRYSTAL, WINDSTAR, SEA CLOUD, LINDBLAD-NATIONAL GEOGRAPHIC, SEA DREAM YACHT CLUB, STAR CLIPPERS, SILVERSEAS, PONANT, INTERNATIONAL EXPEDITIONS, REGENT SEVEN SEAS PAUL GAUGUIN και άλλες.

 

Η USA TODAY είναι ανάμεσα στις μεγαλύτερες σε αναγνωσιμότητα ημερήσιες εφημερίδες παγκοσμίως με τρία εκατ. αναγνώστες ημερησίως και 35 εκατ. επισκέπτες στο website τους κάθε μήνα.
Η 100% ελληνόκτητη εταιρία ιδρύθηκε το 2005, σαν συνέχεια της ZEUS CRUISES η οποία ξεκίνησε κρουαζιέρες αποκλειστικά στην Ελλάδα το 1966. Σήμερα στην εταιρία ανήκουν 11 MEGAYACHTS 4-5 αστέρων, χωρητικότητας μέχρι 72 επιβατών. Τα πλοία φέρουν στη πλειοψηφία τους ελληνική σημαία, ενώ το σύνολο των αξιωματικών και προϊσταμένων όλων των τμημάτων είναι αποκλειστικά Ελληνες. Τα πλοία της εταιρίας έχουν ναυπηγηθεί στη χώρα από ελληνικά χέρια.
 
Η Variety Cruises πραγματοποιεί το 2016-2017 κρουαζιέρες σε Ελλάδα, Τουρκία, Αδριατική, Κούβα, Κόστα Ρίκα, Παναμά, Κανάρια, Κάπο Βέρντε, Σεϋχέλλες, Μαδαγασκάρη, Γαλλία, Ιταλία, Δυτική Αφρική, Βρετανικές Νήσους και Βραζιλία, με το 87% των επιβατών να χαρακτηρίζουν την προσφερόμενη εμπειρία «εξαιρετική» και το 93% να δηλώνει την επιθυμία να ξαναταξιδέψει στο σύντομο μέλλον.
«Για τη διάκριση αυτή ευχαριστούμε τους συνεργάτες μας, τους πιστούς επιβάτες / φίλους μας, κυρίως όμως τα επιλεγμένα μας πληρώματα για τη καθημερινή τους προσπάθεια να προσφέρουν σε όσους μας επιλέγουν αξέχαστες, ασφαλείς διακοπές και εμπειρίες. Στις δύσκολες μέρες που περνά η πατρίδα μας τα τελευταία χρόνια, νοιώθουμε υπερήφανοι για τη διάκριση αυτή και φιλοδοξούμε στο μέλλον να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο το προϊόν, τις υπηρεσίες και την αναγνωσιμότητα της εταιρίας μας», δηλώνει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Variety Cruises κ.Λάκης Βενετόπουλος.
 
Τα θερμά συγχαρητήρια από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού (ΕΠΕΣΤ) μεταφέρει με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της ΕΠΕΣΤ κ.Αντώνης Στελλιάτος.
 
Με μεγάλη μας χαρά σας γνωρίζουμε πως σύμφωνα με ανακοίνωση του Κου Λάκη Βενετόπουλου, Προέδρου και Διευθ. Συμβούλου της «VARIETY CRUISES» και επί σειρά ετών Προέδρου της Ένωσης μας, η VARIETY CRUISES, από τα πιο παλιά Μέλη της Ένωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού, αναδείχθηκε στον διαγωνισμό της USA TODAY ‘BEST OF 10’ το Νο1 ως «BEST BOUTIQUE CRUISE LINE WORLWIDE». Η διάκριση αυτή αποτελεί ιδιαίτερη τιμή τόσο για την ΕΠΕΣΤ όσο και για τη χώρα μας.
 
Η USA TODAY είναι ανάμεσα στις μεγαλύτερες σε αναγνωσιμότητα ημερήσιες εφημερίδες παγκοσμίως με 3 εκατομμύρια αναγνώστες ημερησίως και 35 εκατομμύρια επισκέπτες στο σάιτ τους κάθε μήνα
 
Στον διαγωνισμό συμμετείχαν τα μεγαλύτερα ονόματα του κλάδου, όπως SEABOURN, CRYSTAL , WINDSTAR, SEA CLOUD, LINDBLAD-NATIONAL GEOGRAPHIC, SEA DREAM YACHT CLUB, STAR CLIPPERS, SILVERSEAS, PONANT και άλλες.
 
Η 100% Ελληνόκτητη εταιρία VARIETY CRUISES ιδρύθηκε το 2006 σαν συνέχεια της ZEUS CRUISES που ξεκίνησε κρουαζιέρες αποκλειστικά στην Ελλάδα το 1966. Σήμερα στην εταιρία ανήκουν 11 MEGAYACHTS χωρητικότητας μέχρι 72 επιβατών. Τα πλοία φέρουν στη πλειοψηφία τους Ελληνική σημαία, ενώ το σύνολο των αξιωματικών και προϊσταμένων όλων των τμημάτων είναι αποκλειστικά Έλληνες. Τα πλοία της εταιρίας έχουν ναυπηγηθεί στη χώρα μας από Ελληνικά χέρια.
 
Ο στόλος της  VARIETY CRUISES πραγματοποιεί κρουαζιέρες στην Ελλάδα, Τουρκία, Αδριατική, Κούβα, Κόστα Ρίκα, Παναμά, Κανάρια, Κάπο Βέρντε, Σεϋχέλλες, Μαδαγασκάρη, Γαλλία, Ιταλία, Δυτική Αφρική, με το 87% των επιβατών να χαρακτηρίζουν την προσφερόμενη εμπειρία «εξαιρετική» και το 93% να δηλώνει την επιθυμία να ξαναταξιδέψει στα πλοία της.
 
Σε μια περίοδο που η χώρα μας βάλλεται σχεδόν καθημερινά από αρνητική προβολή στα Διεθνή ΜΜΕ, είναι μεγάλη ικανοποίηση για την Ένωση μας να αναγνωρίζεται σε αυτό το επίπεδο η ικανότητα των Ελλήνων πλοιοκτητών και των Ελληνικών πληρωμάτων, όχι μόνο να μπορούν επάξια να ανταγωνιστούν διεθνώς αλλά να αναγνωρίζονται και ως οι καλύτεροι παγκοσμίως.
 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντώνιος Στελλιάτος

{jcomments on}