“Μεγαλώνει” κατά 24μ το Msc Sinfonia

Το MSC Sinfonia βρίσκεται στα ναυπηγεία Fincantieri στο Παλέρμο της Ιταλίας, όπου στα πλαίσια του προγράμματος Renaissance θα παραμείνει για 10 εβδομάδες καθώς ένα επιπλέον τμήμα, θα προστεθεί στο μέσο του πλοίου.

Το προκατασκευασμένο τμήμα, μήκους 23,8 μέτρων θα διαθέτει 193 καμπίνες, καθιστώντας το Msc Sinfonia ικανό να μεταφέρει 1.952 επιβάτες.

Η MSC Cruises ανέφερε ότι οι εργασίες είναι μέρος ενός προγράμματος 273.000.000 δολαρίων για την αναβάθμιση τεσσάρων πλοία μεγαλύτερης ηλικίας. Τα πλοία εκτός από την αύξηση της μεταφορικής ικανότητας, ανανεώνονται οι εσωτερικοί χώροι φέρνοντας μια αυξημένη αίσθηση της άνεσης και του χώρου. Το Msc Sinfonia θα διαθέτει έναν ολοκαίνουριο χώρο για παιδιά, ειδικά σχεδιασμένη σε συνεργασία με την Chico και τη Lego καθώς και ένα νέο χώρο εστιατορίου.

Στις 9 Ιανουαρίου το νέο τμήμα του πλοίου μπήκε στο ναυπηγείο και το Msc Sinfonia αναμένεται να επανέλθει στις κρουαζιέρες στις 25 Μαρτίου από τη Γένοβα σε μια κρουαζιέρα με προορισμούς το Αζαξιό, τη Βαρκελώνη και τη Μασσαλία.

Φωτογραφία: Fincantieri Shippyards