Μεγαλώνει η MSC Cruises

Στην Βόρεια Αμερική επεκτείνεται η MSC

 

Η MSC δραστηριοποιείται στην αγορά της Βόρειας Αμερικής με το πλοίο της MSC Divina, που όμως δεν θα είναι μόνο του για πάρα πολλά χρόνια. Η MSC θα προσθέσει τουλάχιστον ένα ακόμα πλοίο, ειδικά κατασκευασμένο για την αμερικανική αγορά. Ο Rick Sasso, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της MSC Cruises, δήλωσε στο Cruise Critic, το “Divina είναι το πρώτο βήμα της σημαντικής ανάπτυξης στην αγορά της Βόρειας Αμερικής». “Αυτή είναι η αρχή μιας πολύ ισχυρής δέσμευσης εκ μέρους της εταιρείας μας.”

Αν Και ο Sasso δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες, έδωσε την πληροφορίαοτι όλα τα κρουαζιερόπλοια της MSC που θα δραστηριοποιούνται στη Βόρεια Αμερική θα παρέχουν την υπηρεσία Yacht Club στο πλοίο. Η έννοια της υπηρεσίας  “Yacht Club είναι κρίσιμης σημασίας για την αγορά αυτή.” Ο Ken Muskat, ανώτερος αντιπρόεδρος πωλήσεων και μάρκετινγκ για τη συγκεκριμένη αγορά πρόσθεσαι σε δήλωση του, οι κάτοικοι της Βόρειας Αμερικής αγαπούν το Yacht Club. Βλέποντας τις εξελίξεις μέσα από την οπτική του Yacht Club, καθώς μεγαλώνουμε βλέπω μόνο ότι γίνεται όλο και μεγαλύτερο.”

Το Yacht Club είναι μια μοναδική υπηρεσία της MSC που είναι διαθέσιμη στα πλοία FANTASIA, SPLENDIDA και DIVINA και προσφέρει μοναδικές παροχές και προνόμια που κάνουν πραγματικά αξέχαστη την κρουαζιέρα σας.

Πάρτε μια γεύση στο βίντεο που ακολουθεί.

 

    yacht club