ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Η Κέρκυρα στο παρθενικό ταξίδι του Majestic Princess το 2017…!!!

Η εταιρεία Princess Cruises ανακοίνωσε τα πρώτα δρομολόγια που θα πραγματοποιήσει το υπο κατασκευή κρουαζιερόπλοιο της Majestic Princess τo 2017.

Το παρθενικό του ταξίδι το οποίο θα διαρκέσει πέντε ημέρες θα ξεκινήσει στις 4 Απριλίου του 2017 από τη Ρώμη και θα περιλαμβάνει ως ενδιάμεσους σταθμούς το Κότορ στο Μαυροβούνιο και από τη χώρα μας την Κέρκυρα….!!!
Έως και τις 14 Μαίου θα πραγματοποιεί κρουαζιέρες στη Μεσόγειο με αναχωρήσεις από Βαρκελώνη , Πειραιά και Ρώμη καθώς στη συνέχεια και για το υπόλοιπο της χρονιάς θα μετακινηθεί στην Κίνα όπου με home port τη Σαγκάη θα δραστηριοποιηθεί στην ευρύτερη περιοχή με ταξίδια σε Ιαπωνία και Νότια Κορέα.

Το κρουαζιερόπλοιο βρίσκεται υπό κατασκευή στα ναυπηγεία Fincantieri στην Ιταλία , θα έχει χωρητικότητα 3.560 επιβατών και πέρα από την ονομασία Majestic Princess θα φέρει και δεύτερο όνομα γραμμένο στα κινέζικα ενώ θα ξεχωρίζει για την πολυτέλεια και τις ανέσεις του.
Πρόκειται για μία πολύ μεγάλη είδηση για την Κέρκυρα καθώς οι προσπάθειες των τοπικών φορέων έχουν καταφέρει να την καθιέρωσουν ως ένα κορυφαίο και απαραίτητο προορισμό για τις μεγάλες εταιρείες στο χώρο της κρουαζιέρας…!!!
Ας ελπίσουμε κάποια στιγμή να παραδειγματιστεί και η καταρρέουσα τουριστική πολιτική του νησιού μας….!!!!

kefaloniapress.gr