Φωτογραφίες και βίντεο από τα Sea Trials του REGAL PRINCESS

Το Regal Princess έχει καταφέρει άλλο ένα σημαντικό στόχο στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την 20η του Μάη που θα κάνει το ντεμπούτο της, με την ολοκλήρωση των δοκιμών στη θάλασσα. Το νέο κρουαζιερόπλοιο βγήκε στη θάλασσα αφήνοντας την δεξαμενή κατασκευής του στο ναυπηγείο Fincantieri στο Monfalcone, Ιταλία, και εκτέλεσε με εντατικούς ρυθμούς μια σειρά από ελιγμούς για να ελέγξει την πρόωση, το τιμόνι και τα όργανα ναυσιπλοΐας.

Μετά από μια σειρά επιτυχημένων δοκιμών διάρκειας 5 ημερών, το πλοίο είναι τώρα πίσω στο ναυπηγείο για να ολοκληρωθεί το εξωτερικό και το εσωτερικό φινίρισμα. Το Regal Princess θα είναι έτοιμο γιατο παρθενικό του ταξίδι από τη Βενετία, μια επταήμερη κρουαζιέρα στη Μεσόγειοκαι την Αθήνα καθώς και με στάσεις σε Κέρκυρα, Μύκονο και μια ολονύκτια παραμονή στην Κωνσταντινούπολη.

Το χωρητικότητας 3,560 επιβατών κρουαζιερόπλοιο, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, το νέο πλοίοθα εκτελεί κρουαζιέρες στη Μεσόγειο με την υπογραφή Grand Mediterranean cruises, με δύο επιλογές διαδρομών.

Το nautilia.gr σας παρουσιάζει φωτογραφίες και βίντεο από τις θαλάσσιες δοκιμές του Regal Princess.

 

Λίγο πρίν ξεκινήσει τα sea trials.

 

Ξεκινώντας τις δοκιμές

 

regal princess trials1  regal princess trials7

regal princess trials3  regal princess trials4

regal princess trials5  regal princess trials6

regal princess trials2

foto: USA Today