Έφθασε στην Κούβα το CRISTAL

 

Έφθασε σήμερα στην Καραϊβική το Cristal για την έναρξη της σεζόν 2014-2015 με την Cuba Cruise ναυλωμένο από την Louis Group για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Το πλοίο εκτελεί εβδομαδιαίες κρουαζιέρες σε λιμάνια της Κούβας, και κάθε Παρασκευή διανυκτέρευση στο Montego Bay της Τζαμάικα.

“Το κρουαζιερόπλοιο έκανε ένα απίστευτο ταξίδι από την Ελλάδα και είμαστε όλοι πολύ ενθουσιασμένοι που θα ξεκινήσουμε την πρώτη κρουαζιέρα της σεζόν», λέει ο Dugald Wells, Πρόεδρος της Cuba Cruises. «Η Κούβα για άλλη μια φορά μας υποδέχεται με ανοιχτές αγκάλες. Με το νέο μας πρόγραμμα και τις ολοκαίνουριες δρατηριότητες που προσφέρουμε, προσβλέπουμε σε μια άλλη επιτυχημένη χειμερινή σεζόν. “

Η σεζόν 2014-2015 αρχίζει στις 19 Δεκεμβρίου 2014 και θα διαρκέσει έως τις 30 Μαρτίου 2015. Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν την επταήμερη κρουαζιέρα στο είτε Αβάνα ή Montego Bay με περίπου 652 δολάρια CAD.
Η Cuba Cruises εγκαινιάζει επίσης μια νέα απευθείας πτήση τσάρτερ από το διεθνές αεροδρόμιο Pearson του Τορόντο στο Διεθνές Αεροδρόμιο Χοσέ Μαρτί στην Αβάνα. Μόλις προσγειωθεί το αεροπλάνο στην Κούβα, οι επιβάτες μεταφέρονται απευθείας στο Cristal που θα βρίσκεται αγκυροβολημένο στη γοητευτική Παλιά Αβάνα για το check-in. Η μεταφορά από το αεροδρόμιο και η επιστροφή με την πτήση τσάρτερ από την Αβάνα στο Τορόντο συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο exclusive κρουαζιέρας.

φωτογραφία:www.cruiseindustrynews.com