Celestyal Nefeli το νέο κρουαζιερόπλοιο της Celestyal Cruises

Το Celestyal Nefeli θα αντικαταστήσει το Celestyal Odyssey για τα επόμενα 2 χρόνια

Η Celestyal Cruises συνεχίζει τη δυναμική της πορεία για τη νέα περίοδο επεκτείνοντας για ακόμη δύο χρόνια τα προγράμματά της σε προορισμούς στο Αιγαίο και τα παράλια της Τουρκίας. Ένα νέο πλοίο με το όνομα Celestyal Nefeli (πρώην Gemini), θα αντικαταστήσει το Celestyal Odyssey, του οποίου η σύμβαση ναύλωσης θα ολοκληρωθεί τέλος Οκτωβρίου. Το όνομα «Νεφέλη» προέρχεται από την ελληνική μυθολογία και συνάδει απόλυτα με τη στρατηγική τοποθέτηση της εταιρείας. Σύμφωνα με την αρχαία παράδοση η Νεφέλη ήταν θεά της φιλοξενίας και Νύμφη των νεφών.

Το Celestyal Nefeli θα πραγματοποιεί για τα επόμενα δύο χρόνια τις δημοφιλείς τριήμερες και τετραήμερες κρουαζιέρες της Celestyal Cruises με την ονομασία «Εικονικό Αιγαίο», στοχεύοντας στην αύξηση της ροής επισκεπτών από την Τουρκία προς τα ελληνικά νησιά. Το πλοίο έχει το ιδανικό μέγεθος, όπως και τα Celestyal Crystal και το Celestyal Olympia, για να προσεγγίζει στα μικρότερα, αλλά μοναδικά λιμάνια, που βρίσκονται κατά μήκος της Ανατολικής Μεσογείου. Αυτοί οι μοναδικοί προορισμοί αποτελούν μέρος της στρατηγικής της Celestyal Cruises με στόχο να δημιουργήσει νέες προοπτικές για την κρουαζιέρα στη Μεσόγειο, κάτι το οποίο η εταιρεία θα συνεχίσει και το 2016.

 

Ο κος Κυριάκος Αναστασιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises, δήλωσε σχετικά: «Καλωσορίζουμε το Celestyal Nefeli στο στόλο της εταιρείας μας. Είμαστε χαρούμενοι που η σκληρή δουλειά των τελευταίων χρόνων έχει θετικό αντίκτυπο και αποτέλεσμα σε όλες τις αγορές που δραστηριοποιούμαστε. Είμαστε σίγουροι ότι και αυτό το πλοίο θα ανταποκριθεί απόλυτα στη φιλοσοφία μας που είναι η έμφαση στην αυθεντική ελληνική φιλοξενία και κουλτούρα, προσωπική, ζεστή εξυπηρέτηση καθώς και επίσκεψη σε ξεχωριστούς προορισμούς».

Το Celestyal Nefeli (πρώην Gemini), με χωρητικότητα 1.074 επιβατών, κατασκευάστηκε το 1992 από την Union Naval de Levante SA στη Βαλένθια, στην Ισπανία. Θα παραδοθεί πλήρως ανακαινισμένο στη Celestyal Cruises το Φεβρουάριο του 2016 πριν από την έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου. Από τις 400 καμπίνες του πλοίου (277 εξωτερικές και 123 εσωτερικές), οι 43 είναι ευρύχωρες σουίτες : οι περισσότερες από τις οποίες έχουν ιδιωτικά μπαλκόνια, ενώ κάποιες διαθέτουν και επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.

Τα προγράμματα της Celestyal Cruises για το 2016 έχουν ανακοινωθεί και είναι διαθέσιμα στο www.celestyalcruises.com.

Σχετικά με την Celestyal Cruises

Η Celestyal Cruises είναι η μοναδική εταιρεία κρουαζιέρας η οποία εδρεύει στην Ελλάδα με λιμάνια επιβίβασης  τα ελληνικά νησιά και την Τουρκία.  Η Celestyal Cruises επίσης δραστηριοποιείται και στην Κούβα με τη Cuba Cruises, παρέχοντας στους επιβάτες της μια αυθεντική κουβανέζικη εμπειρία κρουαζιέρας, ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Κούβα σε ένα άψογο επταήμερο ταξίδι.
Στα Tourism Awards 2015, η Celestyal Cruises απέσπασε ένα χρυσό στην κατηγορία «Κρουαζιέρα – Θεματικές Εκδηλώσεις», ένα ασημένιο βραβείο για τη «Συνεισφορά στην εθνική οικονομία», ένα ασημένιο βραβείο για την «Υποστήριξη τοπικών κοινοτήτων – Νέοι προορισμοί» και ένα χάλκινο βραβείο για την «Προώθηση της τοπικής κουζίνας». Από το 2011 η Celestyal Cruises είναι μέλος της Διεθνούς Ένωσης Κρουαζιέρας (CLIA), που προωθεί ένα ασφαλές και υγιές περιβάλλον στα κρουαζιερόπλοια.
Οι εγκαταστάσεις της Celestyal Cruises και τα κρουαζιερόπλοια είναι πια πιστοποιημένα σύμφωνα με τα πρότυπα του ISO 9001/14001: αυτό αφορά όλο το φάσμα της διαχείρισης των πλοίων, συμπεριλαμβανομένων των τεχνικών, της διαμονής και της διαχείρισης πληρώματος. Η αρχή πιστοποίησης είναι η DNV-GL, και με διαφορά είναι η μεγαλύτερη και  πιο σεβαστή κατηγορία αξιολόγησης στη ναυτιλία.
Το λογότυπο της Celestyal Cruises συνδυάζει τη θάλασσα, τον ήλιο και τον άνεμο. Αντιπροσωπεύει τη δέσμευση της εταιρείας στις ελληνικές της ρίζες, στην υποστήριξη της ελληνικής οικονομίας, αλλά και στην προστασία του περιβάλλοντος κάθε προορισμού που επισκέπτεται.{jcomments on}