175 χρόνια Cunard, 175 χρόνια Ιστορίας

Η Cunard Line, είναι μια από τις πιο ιστορικές εταιρείες κρουαζιέρας στον κόσμο και φέτος γιορτάζει την 175η επέτειό της και για το λόγο αυτό δόθηκε στη δημοσιότητα το επετειακό βίντεο της εταιρείας.

Το νέο βίντεο παρουσιάζει την πορεία της Cunard σε αυτά τα 175 χρόνια στη θάλασσα και αναδεικνύει μερικές από τις πιο αξιομνημόνευτες στιγμές στην ιστορία της συμπεριλαμβανομένων και των πιο εμβληματικών πλοίων της.

Το βίντεο ξεκινά με τον Sir Samuel Cunard το 1840 και με το Britannia να κάνει το παρθενικό του υπερατλαντικό ταξίδι του προς το Halifax, στη Nova Scotia. Επίσης περιλαμβάνεται η συμμετοχή της Cunard στον Α Παγκόσμιο Πόλεμο, το πρώτο παγκόσμιο ταξίδι του Laconia το 1922 καθώς και την αίγλη και την λάμψη της δεκαετίας του 1950Το βίντεο καταλήγει μέχρι την παρούσα περίοδο η οποία θα είναι η χρονιά των εορτασμών της επετείου. Το βίντεο είναι μια δημιουργία του Simon Attwater, Creative Director του Ομίλου DigitasLBi που συνεργάστηκε με την Cunard για τη δημιουργία αυτού το μοναδικού βίντεο.