Και η Digimark στο 15ο East Med Yatch Show

H Digimark ΑΕ, ενισχύοντας την στρατηγική της ανάπτυξης στον ναυτιλιακό κλάδο συμμετέχει στο 15ο East Med Yacht Show, στη Μαρίνα Ζέας, από 13 έως 17 Μαΐου. Την έκθεση θα επισκεφτούν πελάτες και συνεργάτες από όλο τον κόσμο, ενώ η Digimark θα παρουσιάσει τις κορυφαίες λύσεις δικτύων και τηλεπικοινωνιών στον τομέα Wi-Fi, 3G/4G, VSAT, unbreakable internet, IP telephony και VPN για σκάφη και θαλαμηγούς.
Η Digimark σταθερά τον τελευταίο χρόνο έχει επενδύσει στον τομέα των δικτύων και τηλεπικοινωνιών, έχοντας ήδη πραγματοποιήσει πολλές εγκαταστάσεις στον ναυτιλιακό και όχι μόνο χώρο, δίνοντας πρωτοποριακές τεχνολογικές λύσεις.
Η Digimark A.E. είναι μια δυναμική ελληνική εταιρεία, μέλος ομίλου εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον τομέα της πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών από το 1987.
Λειτουργώντας ως Τεχνολογικός Πάροχος,προσφέρει ολοκληρωμένες IT λύσεις στους τομείς ΙΤ Infrastructure, Cloud Services και System Integration. Η ανάπτυξη και η οργανωτική μορφή της εταιρείας βασίζεται στην ικανότητά της για παραγωγή και διάθεση καινοτόμων και αξιόπιστων, προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής τεχνολογίας.

Φωτογραφία: Greek travel pages.gr