/

Κατολισθήσεις στο λιμάνι της Σαντορίνης

santoriΑπό το πρωί σήμερα, επικρατούν πολύ έντονα φαινόμενα στην Σαντορίνη, ανέφερε στο Πρώτο Πρόγραμμα ο εκπρόσωπος τυπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας  κ. Γιάννης Αρτοποιός. «Έχουμε κινητοποιήσει 5 οχήματα καθώς έγιναν κατολισθήσεις και στο λιμάνι, χωρίς προβλήματα στην ναυσιπλοΐα, αλλά χρειάζεται εγρήγορση γιατί είναι τουριστική περιοχή και πρέπει οι επιχειρηματίες των καταλυμάτων να ενημερώσουν τους τουρίστες για τα έντονα φαινόμενα στο νησί» τόνισε ο κ. Αρτοποιός ενώ όπως είπε υπάρχουν και διακοπές ρεύματος.

Δεν θα πρέπει να υπερεκτιμάμε τις δυνάμεις μας όλοι οι συμπολίτες μας οι οποίοι θα κινηθούν στους δρόμους, επισήμανε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και την εκπομπή «Πρωινή Παρέα» με την Κατερίνα Σερέτη και τον Διονύση Χατζημιχάλη, ο εκπρόσωπος Τύπου Πυροσβεστικής Γιάννης Αρτοποιός αναφορικά  με τα έντονα καιρικά φαινόμενα που αναμένονται σε όλη την χώρα το επόμενο 48ωρο.

Να μην εφησυχάζουμε ειδικά για αυτό το 48ωρο, επανέλαβε ο κ. Αρτοποιός, σημειώνοντας ότι τα φαινόμενα θα είναι έντονα και παροδικά, αλλά χθες χρειάστηκε μόλις μια ώρα για να πέσουν 40 χιλιοστά βροχής. Να μην επιχειρήσουμε να διασχίσουμε κάποιοι χείμαρρο ή πλημμυρισμένο δρόμο για να αποφύγουμε κάθε εγκλωβισμό προειδοποίησε και συνέστησε να μην παρκάρουμε τα αυτοκίνητά μας κάτω από δέντρα που έχουν πάρει κλίση καθώς μπορεί να υπάρξουν πτώσεις από τα έντονα φαινόμενα, πρόσθεσε.