ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ OPTIMIST 26-29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΙΤΕΑ

 

Δύο αθλητές του Ναυτικού ομίλου Πάρου  οι:  Πατέλης Νικόλαος που κατετάγη  4ος και η Θεοχαρίδη Βενετία που κατετάγη 7η στην γενική κατάταξη περιλαμβάνονται στην εθνική ομάδα Optimist για το 2011 και θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει στην Tavira της  Πορτογαλίας.

Στους αγώνες που έγιναν από 26-29 Απριλίου στην Ιτέα και διοργάνωσε η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία  είχαν κληθεί 94 αθλητές από όλη την Ελλάδα, οι έξι από το ΝΟΠ, που προηγούμενα προκρίθηκαν από σειρά άλλων διοργανώσεων. 

Οι υπόλοιποι τέσσερις αθλητές μας κατέλαβαν τις θέσεις: Γκόκα Αικατερίνη 15η, Μαθιέλης Φίλιππος 18η, Γκόκα Φιλίππα 22η και Δαφερέρας Γιώργος 42η, που φανερώνουν το υψηλό επίπεδο προετοιμασίας που είχαν.

Η συνολική παρουσία της ομάδας κρίνεται πάρα πολύ καλή και φανερώνει το υψηλό επίπεδο προπονήσεων που γίνεται στον όμιλο μας, αρκεί να δει κανείς ότι οι αθλητές μας βρίσκονται στους πρώτους 40 της γενικής κατάταξης, κάτι που λίγοι όμιλοι το έχουν καταφέρει ακόμα και του κέντρου.

 

Ευχαριστούμε πάρα πολύ το μέλος του ομίλου κ.Α. Μαλατέστα για την παραχώρηση του αυτοκινήτου του και του χρόνου του για την μεταφορά των σκαφών, επίσης ευχαριστούμε το μέλος μας κ.Δ.Κοντογιάννη για την παραχώρηση οχήματος για τη μεταφορά των αθλητών μας από και προς την Ιτέα καθώς και τον πρόεδρο της επιτροπής αγώνων κ.Γ. Σκλαβούνο για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέλαβε προκειμένου οι αγώνες να έχουν το απαιτούμενο επίπεδο για την κατάρτιση της εθνικής ομάδας.