Πέφτει η αυλαία στο Κύπελλο Βορείου Αιγαίου

 

 

Mε τις τελευταίες ιστιοδρομίες που θα γίνουν σήμερα Πέμπτη 13 Αυγούστου, ολοκληρώνεται το «Κύπελλο Βορείου Αιγαίου 2015» που διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης, στο Porto Carras στη Χαλκιδική, όπου είναι η έδρα των αγώνων.

Μετά από έξι ιστιοδρομίες, στην κατηγορία IRC προηγείται το σκάφος JINETERA με κυβερνήτη τον Θάνο Ανδρόνικο και ακολουθεί το OXYGONON του Ακη Τσαλίκη. Στην τρίτη θέση παραμένει το BAXIMUS του Θανάση Μπαξεβάνου που έκανε καλούς αγώνες στις δύο τελευταίες ημέρες και μπήκε στην τριάδα.

 

Στην κατηγορία ORC Performance το ELLINIXX με κυβερνήτη τον Στέργιο Λεονταρίδη προηγείται και δεν απειλείται για την πρώτη θέση. Πίσω του το GRANDMA X του Χριστόφορου Πριτσούλη και μετά ακολουθεί το ARISTOTELIS με κυβερνήτη τον Γιώργο Κώστα.

 

Στην κατηγορία ΟRC Sport το KOURSAROS με κυβερνήτη τον Γιάννη Λαμπριανίδη εξακολουθεί να μην έχει χάσει σε κούρσα και είναι στην πρώτη θέση. Μετά έρχεται το DE MAR A MAR του Νότη Μπατσή και τρίτο είναι το EQUINOX με κυβερνήτη τον Γιώργο Ματσικίδη.

 

Οι ιστιοδρομίες περιλαμβάνουν διαδρομές ελεγχόμενου στίβου (όρτσα-πρύμα, τρίγωνο) και παράκτιες διαδρομές στον Τορωναίο κόλπο και η αυλαία του «Κυπέλλου Βορείου Αιγαίου 2015»

 

Δείτε το βίντεο στο

 

ttps://www.youtube.com/watch?v=rBIj5uYzaQQ