Κύπελλο Μεγάλου Αλεξάνδρου 2014

Με επιτυχία διεξήχει το “Κύπελο Μέγας Αλέξανδρος 2014”

 

Ο διεθνής αγώνας του Ομίλου μας «Κύπελλο Μεγάλου Αλεξάνδρου» διεξήχθη από 28 Φεβρουαρίου έως 3 Μαρτίου για τις ολυμπιακές κατηγορίες Laser Std, Laser Rdl και 470.

 

Συμμετείχαν συνολικά 57 αθλητές από Αθήνα, Αλεξανδρούπολη, Κατερίνη, Καβάλα και Θεσσαλονίκη. Ο καιρός το σαββατοκύριακο δεν επέτρεψε τη διεξαγωγή ιστιοδρομιών, την Καθαρά Δευτέρα όμως πραγματοποιηθήκαν 4 ιστιοδρομίες στα 470 και 3 ιστιοδρομίες στις κλάσεις των Laser.

Συμμετείχαν συνολικά 19 Laser Std, 10 Laser Rdl και 13 470.

Στα Laser Std το Κύπελλο κέρδισε ο Νικόλαος Κάτσικας (Ν.Α.Ο.Κ.Θ.) ενώ στην κατηγορία νέων πρώτος κατετάγη ο Ηλίας Τσαουσίδης (Ν.Ο.Α.).

Στα Laser Rdl νικήτρια ήταν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Βασιλεία Καραχάλιου (Ν.Ο.Κ..Β.) η οποία ήταν πρώτη και στην κατηγορία νέων γυναικών.

Στα 470 Γυναικών νικήτριες αναδείχτηκαν οι Δήμητρα Παγίδα και Αλίνα Στρατηγίου (Ι.Ο.Π.)ενώ στην κατηγορία νέων γυναικών το χρυσό μετάλλιο κέρδισαν οι Μαρία Μπόζη και Άννα Πασσά (Ν.Ο.Θ.).

Στα 470 Ανδρών την πρώτη θέση κέρδισαν οι Παναγιώτης Μάντης (Ι.Ο.Π.) και Παύλος Καγιαλής (Ν.Ο.Κ.Β.).

Στην κατηγορία νέων πρώτοι κατετάγησαν οι Αλέξανδρος Καββάς και Γεώργιος Καββάς (Ν.Ο.Ε.).

ην απονομή επάθλων που ακολούθησε τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης κ. Ιωάννης Ιωαννίδης, η βουλευτής Β΄Θεσσαλονίκης κα Σταυρούλα Ξουλίδου, ο Αντιπρόεδρος της ΕΙΟ κύριος Αθανάσιος Πατητάρος καθώς και εκπρόσωποι όλων των ομίλων που συμμετείχαν.

www.ncth.gr