Κοντά στο μετάλλιο Μαντής – Καγιαλής στην ιστιοπλοϊα

 

Οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής εντυπωσιάζουν στο παγκόσμιο κύπελλο ιστιοπλοΐας που διεξάγεται στο Μαϊάμι και όλα δείχνουν οτι, το πιο επιτυχημένο ιστιοπλοϊκό δίδυμο τα τελευταία χρόνια, στις Ολυμπιακές κατηγορίες, βρίσκεται κοντά σε ακόμα ένα μετάλλιο.
Συγκεκριμένα έχουν πλέον 20 βαθμούς ποινής και βρίσκονται πίσω μόνο από το πλήρωμα της Ισπανίας (Μπαρέιρος-Καμπρέρα) που έχει 11 και των ΗΠΑ (Μακνάι-Χιουζ) που έχει 13.

Στην κατηγορία των λέιζερ, ο Βαγγέλης Χειμώνας δεν είχε καθόλου καλή μέρα καθώς ξεκίνησε με ποινή στην πρώτη ιστιοδρομία, στη δεύτερη ήταν 36ος ενώ στην τρίτη ιστιοδρομία της ημέρας δεν τερμάτισε. Το αποτέλεσμα ήταν να υποχωρήσει στη γενική κατάταξη και να βρίσκεται πλέον στην 75η θέση, μακριά από τις θέσεις που θα τον κρατούσαν στην κούρα των μεταλλίων.

Μέτρια ήταν η μέρα για τους Τριγκώνη-Μπεκατώρου στα Νάκρα 17. Το πολύπειρο δίδυμο είχε 19η, 41η και 15η θέση στις ιστιοδρομίες και πλέον βρίσκεται στην 33η θέση της γενικής κατάταξης.

Η Αγγελική Σκαρλάτου, η οποία σήμερα έχει και τα γενέθλια της, ξεκίνησε την ημέρα με ποινή για να συνεχίσει με 21η και 25η θέση, που την έστειλαν στην 25η θέση της γενικής κατάταξης.

Newsroom Αθήνα 9. 84{jcomments on}