Κολυμβητικό τμήμα Ναυτικού Όμίλου Αργοστολίου

 

Ο Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου σας κάνει γνωστό ότι το κολυμβητικό τμήμα του Ομίλου μας συμμετείχε στη Θερινή Ημερίδα Επιλέκτων Κολύμβησης 8-9 ετών με δύο αθλητές που διοργάνωσε η Ναυταθλητική Ένωση Πάτρών στο Κολυμβητήριο “ΠΕΠΑΝΟΣ” στην Πάτρα 18-19/06/2011, με συνοδό – προπονητή τον κ. Βαρτελάτο Γεράσιμο.

            Ο σκοπός της συμμετοχής μας σε αυτούς τους αγώνες

ήταν ότι οι υπόλοιποι αθλητές (90-100 αθλητές – τριες) της Περιφέρειας μας που έλαβαν μέρος ήταν από επίλεκτες ομάδες (7 Σωματεία) με καλούς χρόνους . Έτσι λοιπόν, δηλώσαμε συμεμτοχή με τους αθλητές: Μαραβέγια Γεράσιμο και Βαγγελάτου Ευαγγελία οι οποίοι είχαν διακριθεί σε αθλητική αναμέτρηση στην Αθήνα.

            Τα αποτελέσματα που έφεραν είναι τα παρακάτω:

Μαραβέγιας Γεράσιμος     50μ.   Ελεύθερο     1η θέση     με χρόνο 38,13

                                    50μ. Ύπτιο             1η θέση     με χρόνο 46,44

 

Βαγγελάτου Ευαγγελία     50μ. Πρόσθιο           1η θέση   με χρόνο 54,90

                                     50μ. Ύπτιο               2η θέση   με χρόνο 47,30                

            Συγχαίρουμε για άλλη μια φορά τους αθλητές μας, τους προπονητές τους και ελπίζουμε με την οικογενειακή βοήθεια και συμπαράσταση στα παιδιά να συμεχίσουν με στόχους που θα προβληθούν οι ίδιοι και παράλληλα θα προβάλλουν τον Όμιλό μας και κατ’ επέκταση την Κεφαλονιά μας.

 

 

Με την ευκλαιρία του παρόντος καλούμε για άλλη μια φορά τους γονείς να φέρουν τα παιδιά τους κοντά μας στους εξειδικευμένους και με τις κατάλληλες επαγγελματικές άδεις που κατέχουν , θα βοηθήσουν τα παιδιά σας να αθληθούν σωστά και να νοιώθουν κι αυτά μέλη της αθλητικής ναυτικής οικογένειεας του Ν.Ο.Αργοστολίου του πλέον ιστορικού συλλόγου της Κεφαλονιάς με τη μεγάλη εμπειρία στα αθλητικά του τόπου μας. Αλλά και εσείς παράλληλα θα νοιώθετε ασφαλής και σίγουροι ότι το παιδί σας θα χαίρει άκρας καλής μεταχείρησης για την σωματική και πνευματική πρόοδό του.