Περίπλους νησίδων 2015 - ΝΟΣ (2)

Στο διήμερο αγώνα, οι διαδρομές είχαν εκκίνηση από το λιμάνι της Σύρου και την μεν πρώτη ημέρα έγινε ο περίπλους της βραχονησίδας Ψαθονήσι, που βρίσκεται μπροστά από τον κόλπο του Φοίνικα και επιστροφή στο λιμάνι της Σύρου, ενώ την δεύτερη ο αγώνας περιελάμβανε την διαδρομή μέχρι την βραχονησίδα Νάτα (εξαμίλι) που δυστυχώς λόγω άπνοιας δεν ολοκληρώθηκε με απόφαση της επιτροπής αγώνα και του προέδρου κ. Σταμάτη Γρυπάρη.
Tην Παρασκευή 15/5/2015 μέσα στα πλαίσια του αγώνα πραγματοποιήθηκε Σεμινάριο του Τμήματος Ανοιχτής Θαλάσσης με τίτλο: «Συστήματα Καταμέτρησης σκαφών και έκδοσης αποτελεσμάτων για συμμετοχή σε αγώνες. Τεχνικές αγώνα Ανοιχτής Θαλάσσης» με Εισηγητή τον κ. Ασημάκο Αντώνη, Race officer, από την Αθήνα.

Περίπλους νησίδων 2015 - ΝΟΣ (3)

Τα αποτελέσματα ανά κατηγορία ORC Club:
ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΣΚΑΦΗ
1ος νικητής: ΟΥΣΥΡΑ με Κυβερνήτη τον Γιάννη Γρυπάρη, προπονητή του τμήματος Ιστιοπλοΐας του ΝΟΣ και πλήρωμα αθλητές του αγωνιστικού τμήματος Α.Θ.
2ος νικητής: ΚΑΤΡΙΟΝΑ με Κυβερνήτη τον Βαγγέλη Μαυρίκο, και συγκυβερνήτη τον Παραδείση Γιάννη αθλητή του τμήματος Α.Θ.

Περίπλους νησίδων 2015 - ΝΟΣ (9)

3ος νικητής: DANY με Κυβερνήτη τον Ρηγούτσο Γιώργο, πλήρωμα αθλητές του τριγώνου και Α.Θ.

ΣΚΑΦΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ
1ος νικητής: TALISMA με Κυβερνήτη τον CHARLE PERRET και πλήρωμα αθλητές του τμήματος Α.Θ.
2ος νικητής: ΕΡΜΗΣ με Κυβερνήτη τον Νίκο Δεναξά, και πλήρωμα αθλητές του τμήματος Α.Θ.
3ος νικητής: KOPERNIKUS με Κυβερνήτη τον CRISTOFER SANSOME και πλήρωμα αθλητές του τμήματος Α.Θ.
Στον αγώνα συμμετείχαν επίσης η ΚΙΒΩΤΟΣ με μαθητές της σχολής Παραδοσιακής Ιστιοπλοΐας του ΝΟΣ και κυβερνήτη τον Μίλτο Σακελλαρίου Έφορο Α.Θ., και η ΝΗΡΗΙΔΑ με Κυβερνήτη τον Τιμωνίδη Δαμιανό, αθλητή του τμήματος Α.Θ. του ΝΟΣ και τους Α. Παπαδόπουλο και Δ. Τσινό μέλος του ΝΟΣ.