Η HELLENIC SEAWAYS δίπλα στον Ναυτικό Όμιλο Σάμου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΑΜΟΥ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

 

Ευχαριστούμε θερμά την HELLENIC SEAWAYS πλοιοκτήτρια εταιρεία του Νήσος Μύκονος για την καταλυτικής σημασίας συνεισφοράς της για την αποπεράτωση του έργου ασφαλή αγκυροβόλια λιμένα Σάμου.

Συγκεκριμένα η HELLENIC SEAWAYS ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του Ναυτικού Ομίλου Σάμου και χορήγησε όλο το απαιτούμενο υλικό (αγκυρόσχοινα, ναυτικά κλειδιά κ.τ.λ.) αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ που χρειάζονται για την αποπεράτωση του έργου.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον συμπατριώτη μας κ. Νιώτη Εμμανουήλ στέλεχος της HELLENIC SEAWAYS για την προώθηση και υλοποίηση του αιτήματος του Ν.Ο.Σ. Επισημαίνουμε ότι το έργο των 50 ασφαλών αγκυροβολίων λιμένα Σάμου δημιουργεί συνθήκες αύξησης του θαλάσσιου τουρισμού με οφέλη για την πόλη αλλά και όλο το νησί της Σάμου.

Σε επίπεδο αισθητικής στην παραλία της πόλης το αποτέλεσμα θα είναι ίσο ή και μεγαλύτερο με την ανάπλαση της παραλιακής από την προσόρμιση και παραμονή των σκαφών όπως είθισται να είναι σε ένα “ζωντανό” λιμάνι.

Για τους λόγους αυτούς ευχαριστούμε την HELLENIC SEAWAYS που στήριξε την προαναφερόμενη προσπάθεια του Ν.Ο.Σ. Η HELLENIC SEAWAYS έχει συνδράμει επίσης στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε σε κοινωφελή ιδρύματα, κοινότητες κτλ της Σάμου αποδεικνύοντας εμπράκτως την στήριξη στον τόπο που δραστηριοποιείται και άποψή μας είναι ότι πρέπει να στηριχθεί από όλους μας. Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από την εθελοντική εργασία μελών του Ν.Ο.Σ στην κατασκευή των αγκυροβολίων με το χορηγηθέν υλικό στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Σ.

        image4    image8    image14    image16

Περισσότερα στην ιστοσελίδα του Ναυτικού Ομίλου Σάμου. www.nosamou.gr