77ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας

Το τμήμα κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου συμμετείχε στο 77ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Β’ Φάση Κατηγορίας Παίδων Κορασίδων που πραγματοποιήθηκε στην Καστοριά στις 22-24/07/2011 με 3 αθλητές- τριες.

            Η ομάδα μας αν και ικανοποιητικά προετοιμασμένη , δεν κατάφερε να διακριθεί κατακτώντας κάποιο μετάλλιο , παρ’ όλο που είχαμε μεγάλες ελπίδες για την 1η ή 2η πανελλήνια θέση στο αγώνισμα 2Χ(διπλό σκιφ) Κορασίδων με τις αθλήτριες Στελιανέση Ευτυχία – Παπαντωνάτου Λουϊζα.   Η τύχη δε μας βοήθησε και ενώ διεκδικούσαμε μέχρι τέλος τις παραπάνω θέσεις μέχρι τέλος, μερικά μέτρα προ του τερματισμού , ασθένησε η αθλήτριά μας Λουϊζα, ίσως από το μεγάλο στρες με αποτέλεσμα τον ακατάσχετο έμετο.   Πάραυτα δόθηκαν οι α’ βοήθειες και λόγω της απόστασης που βρισκόμασταν εμείς, βοήθησε στη μετακίνηση της ο προπονητής του ΝΟΚΙ κ. Τσιοπανίδης τον οποίο ευχαριστούμε.

            Ήταν μεγάλη απογοήτευση, όμως αυτός είναι ο αθλητισμός. Ένας αγώνας τελειώνει πάντα, πάνω στο νήμα. Ένας αθλητής δεν ξέρει ποτέ τι θα του συμβεί.

            Αν είχε εξελιχθεί διαφορετικά ο αγώνας, θα ήταν μεγάλη νίκη , διότι ανταγωνίστηκαν δέκα (10) αθλήτριες εκ των οποίων οι έξι κατετάγησαν στον τελικό , ανάμεσά τους και το δικό μας πλήρωμα, στην 4η θέση.

            Ο αθλητής μας Πετεινάτος Αλέξης αγωνίστηκε στο αγώνισμα 1Χ (σκιφ Παίδων) όπου συμμετείχαν 20 αθλητές και κατετάγει 2ος στο μικρό τελικό, δηλαδή, 8ος στην Ελλάδα.