Ηellenic Seaways: Πάμε Αιγαίο… και το Rosewedding

Για τη Hellenic Seaways η δυναμική συμμετοχή και η ουσιαστική υποστήριξη ενεργειών που έχουν στόχο την προώθηση της καλής εικόνας της χώρας στις αγορές του εξωτερικού αλλά και την ενίσχυση του τουρισμού των Ελληνικών νησιών αποτελεί αδιαμφισβήτητη προτεραιότητα. Με βάση αυτή τη φιλοσοφία, η Hellenic Seaways φρόντισε για την ασφαλή και άνετη μεταβίβαση των μελών της αποστολής «The Aegean Rosewedding 2014» από το Ηράκλειο Κρήτης στην Σαντορίνη.

16 ζευγάρια Κινέζων νεόνυμφων που συνοδεύονται από 56 συγγενείς, φίλους και δημοσιογράφους ταξιδεύουν φέτος στην Ελλάδα στο πλαίσιο του θεσμού των «Τριανταφυλλένιων Γάμων» ή «Rosewedding», που θεσπίστηκε στο 1998 στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Τουρισμού της Σανγκάης, από τη Διεύθυνση Τουρισμού Σανγκάης και το δήμο Huangpu.

Το Rosewedding προβλέπει την τέλεση πολλαπλών γαμήλιων τελετών ταυτόχρονα, γεγονός που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης διεθνώς και αποτελεί σήμα κατατεθέν της Σανγκάης.

 

Η Hellenic Seaways είναι η μεγαλύτερη ελληνική ακτοπλοϊκή εταιρεία που δραστηριοποιείται στις θαλάσσιες μεταφορές επιβατών και φορτίων στην Ελλάδα και την ευρύτερη Μεσόγειο. Η εταιρεία διαθέτει στόλο με συμβατικά και ταχύπλοα πλοία και προσεγγίζει περισσότερους από 30 προορισμούς στη νησιωτική και ηπειρωτική Ελλάδα, προσφέροντας στους επιβάτες της ολοκληρωμένες τουριστικές υπηρεσίες εν πλω.

Η Hellenic Seaways είναι πιστοποιημένη από το 2000 σύμφωνα τα διεθνή πρότυπα ναυσιπλοΐας μεριμνώντας για την τακτική συντήρηση του στόλου της, και διασφαλίζοντας την ασφάλεια και υγεία των επιβατών και των πληρωμάτων της εν πλω, αλλά και την προστασία και διατήρηση του θαλάσσιου φυσικού περιβάλλοντος. Πρόκειται για μία δέσμευση διαρκείας που διέπει την εταιρική κουλτούρα της Hellenic Seaways και κατευθύνει τόσο τη λειτουργία της όσο και τη σχέση της με τους συνεργάτες και το επιβατικό κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.hsw.gr