Οι ναυτικοί στο στόχαστρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θα ήθελα να ενημερώσω όλους τους συναδέλφους και φίλους, ότι το τελευταίο διάστημα γίνεται μια μεθοδευμένη προσπάθεια -μέσω του facebook-από κάποια άτομα με σκοπό να θιγεί η τιμή, η υπόληψη και η επαγγελματική μου πορεία. Προσωπικά δεν διατηρούσα και δεν διατηρώ καμία προσωπική σελίδα στο facebook ή σε κάποιο άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ως εκ τούτου θεωρώ υποχρέωσή μου να σας ενημερώσω ότι το συγκεκριμένο προφίλ, καθώς και οποιαδήποτε ανάρτηση ή συνομιλία έχει προβληθεί μέσω αυτού δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το πρόσωπό μου. Επομένως, και οποιοσδήποτε διάλογος έχει πραγματοποιηθεί δεν ανταποκρίνεται σε δικές μου σκέψεις ή απόψεις. Δηλαδή, δεν συνομιλείτε με μένα!

Έχω ήδη δρομολογήσει- εδώ και καιρό- όλες τις νόμιμες διαδικασίες που προβλέπονται, προκειμένου να προστατευθώ και να διωχθούν ποινικά οι υπαίτιοι που εξαπατούν εσάς και διαβάλλουν την προσωπικότητά μου, κάνοντας αδικαιολόγητη χρήση των προσωπικών μου δεδομένων, αλλά και των φωτογραφιών μου που υπάρχουν στο διαδίκτυο από αφιερώματα πλοίων στα οποία υπηρέτησα.

Παρακαλώ πολύ όλους τους συναδέλφους και φίλους, όπως κοινοποιήσετε αυτή μου την ανακοίνωσή και μπλοκάρετε ή διαγράψετε το συγκεκριμένο προφίλ από τους λογαριασμούς σας.

Με εκτίμηση

Σπύρος Πεφάνης