Η HELMEPA βραβεύεται από τα Lloyd’s List Greek Shipping Awards

Ο θεσμός των Lloyd’s List Greek Shipping Awards απένειμε στη HELMEPA το βραβείο “Achievement in Education or Training 2013” κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013.

 

Το βραβείο αυτό αποτελεί αναγνώριση του Ναυτιλιακού Επιμορφωτικού Κέντρου για την Πρόληψη της Ρύπανσης, την Ασφάλεια στη Θάλασσα και την Περιβαλλοντική Ενημέρωση της HELMEPA για την προσφορά και το 2013 σύγχρονης, εξειδικευμένης επιμόρφωσης σε αξιωματικούς και στελέχη των εταιρειών μελών της.

 

Παραλαμβάνοντας το βραβείο, ο Πρόεδρος της HELMEPA, Δρ. Ι. Κούστας, αναφέρθηκε στο υψηλό επίπεδο των προγραμμάτων της HELMEPA για τη ναυτιλία και τους μικρούς μαθητές της «Παιδικής HELMEPA» καθώς και στις συνεργασίες της στο διεθνή χώρο με οργανισμούς και Αρχές και προέτρεψε τους παριστάμενους να πάρουν μέρος στις προσπάθειες της HELMEPA που προβάλλουν την Ελληνική ναυτιλία.

 

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους βραβευθέντες και ιδιαίτερα στα παρακάτω μέλη της HELMEPA:

 

  • Το φορτηγό πλοίο ARDENNES, “Ship of the Year” της ARISTON NAVIGATION CORP

 

  • Την COSTAMARE SHIPPING CO. S.A., “Dry Cargo Company of the Year”

 

  • Την AEGEAN MARINE PETROLEUM, “Achievement in Safety or Environmental Protection”

 

PHOTO 1

 

Η κυρία Δωροθέα Ιωάννου, Διευθ. Σύμβουλος της SCB Hellas Inc, Διαχειριστές του γραφείου του Πειραιά που εκπροσωπεί το American Club,  χορηγός του βραβείου, επιδίδει το βραβείο “Achievement in Education or Training”, στον Πρόεδρο της HELMEPA, Δρα. Ι. Κούστα.

 

PHOTO 2

Το βραβείο για “Achievement in Education or Training”.