/

Η Moore Greece και η Athens Technology Center (ATC) παρουσιάζουν το Maritime Accounting Software

mooregreeceΗ Moore Greece, ελεγκτική και συμβουλευτική εταιρεία που εξειδικεύεται στον κλάδο της ναυτιλίας και σε άλλους κλάδους και η Athens Technology Center (ATC), που αναπτύσσει και παρέχει καινοτόμες, ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής για όλες τις επιχειρηματικές λειτουργίες, παρουσιάζουν το Maritime Accounting Software, μια ολοκληρωμένη, πλήρως επεκτάσιμη και οικονομικά συμφέρουσα λύση λογισμικού, μοναδικά προσαρμοσμένη για τις ανάγκες χρηματοοικονομικής και λογιστικής διαχείρισης στη ναυτιλία.

Το Maritime Accounting Software (MAS) είναι το προϊόν μιας μοναδικής συνεργασίας:
Βασισμένο στο Epicor ERP, ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο, πλήρες σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων, με χιλιάδες πελάτες παγκοσμίως.
Παραμετροποιημένο ειδικά για τη ναυτιλία από την Moore Greece, παγκόσμιο ηγέτη στη ναυτιλιακή λογιστική και τον έλεγχο ναυτιλιακών εταιριών, με πολυετή σχέση με τον ναυτιλιακό κλάδο.
Που αναπτύχθηκε, συντηρείται και υποστηρίζεται από την Athens Technology Center (ATC), Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη της Epicor.
Αυτή η cloud-ready λύση παρέχει στους πλοιοκτήτες, τους οικονομικούς διευθυντές και τους λογιστές τις πληροφορίες που χρειάζεται έκαστος, για τη λήψη αποφάσεων σε πραγματικό χρόνο.

Μέσα από το εύχρηστο, φιλικό περιβάλλον της, οι χρήστες μπορούν να διαχειριστούν εύκολα δεδομένα τόσο σε επίπεδο εταιρείας όσο και σε επίπεδο ομίλου (multi-company, multi-site) ενώ μπορεί να διασυνδεθεί πλήρως με τα υφιστάμενα πληροφοριακά συστήματα των ναυτιλιακών εταιριών.

Μερικά από τα κύρια οφέλη του περιλαμβάνουν:

Την εξοικονόμηση χρόνου στις καθημερινές εργασίες του λογιστηρίου με τη χρήση τεχνολογιών αιχμής όπως πλήρη συνδεσιμότητα με το Excel ή αυτοματοποιημένες συμφωνίες τραπεζικών λογαριασμών.

Επιπλέον, το Maritime Accounting Software είναι πλήρως προσβάσιμο από κάθε συσκευή, εξασφαλίζοντας αυξημένα επίπεδα ανεξαρτησίας στους χρήστες, που εξακολουθούν να μοιράζονται την ίδια βάση πληροφοριών, ανάλογα με τους ρόλους τους, σε συνδυασμό με την ικανότητα drill-down στις λεπτομέρειες των κινήσεων.

«Είμαστε στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε επίσημα σήμερα το Maritime Accounting Software (MAS), ένα πολύ φιλόδοξο σχέδιο που θέσαμε σε εφαρμογή περίπου δυο χρόνια πριν, με τους συνεργάτες μας στην Athens Technology Center (ATC). Το Maritime Accounting Software (MAS) συνδυάζει τη αδιαμφισβήτητη γνώση και εμπειρία της Moore Greece στη ναυτιλιακή λογιστική, μαζί με την τεχνολογική υπεροχή και αξιοπιστία του διεθνώς καθιερωμένου Epicor® ERP, που υποστηρίζεται από την Athens Technology Center (ATC), Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη της Epicor®.» σχολίασε ο κ. Κώστας Κωνσταντίνου, Διευθύνων Σύμβουλος στη Moore Greece και Global Maritime Leader.

Ο κ. Κωνσταντίνου συνέχισε: «Είμαστε βέβαιοι ότι το MAS θα καλύψει μια έντονη ανάγκη της αγοράς για ένα δυναμικό ναυτιλιακό λογιστικό πρόγραμμα, που μπορεί να ενταχθεί εύκολα στο περιβάλλον και τα υφιστάμενα συστήματα της ναυτιλιακής επιχείρησης και να μεγαλώσει μαζί της. Παράλληλα, επειδή έχει αναπτυχθεί με βάση το Epicor® ERP ενσωματώνει συνεχώς τις τεχνολογικές καινοτομίες καθώς προκύπτουν με αποτέλεσμα να αποτελεί την ιδανική λύση του μέλλοντος, σήμερα.»

«Η συνεργασία με τη Moore αποτελεί μια ιδανική έκφραση της στρατηγικής μας, ως προς την παροχή smart λύσεων λογισμικού για να υποστηρίζουμε το επιχειρηματικό πνεύμα και την κερδοφόρα ανάπτυξη των επιχειρήσεων παγκοσμίως. Από κοινού πλέον μπορούμε να καλύψουμε της σύγχρονες ανάγκες ψηφιακού μετασχηματισμού της ναυτιλίας, με ένα τρόπο ιδιαίτερα στοχευμένο καθώς η προτεινόμενη λύση συνδυάζει εξειδικευμένη επιχειρηματική λογική με δοκιμασμένες και συγχρονες τεχνολογίες.» σχολίασε ο κ. Νικόλας Τσαμπουράκης, Διευθύνων Σύμβουλος στην Athens Technology Center (ATC).

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κάνετε κράτηση για το demo του MAS, παρακαλούμε απευθύνετε τα ερωτήματά σας στο [email protected]
Σχετικά με το Maritime Accounting Software (MAS)
Το Maritime Accounting Software είναι μια cloud-ready λύση που παρέχει στους πλοιοκτήτες, τους οικονομικούς διευθυντές και τους λογιστές τις πληροφορίες που χρειάζεται έκαστος, για τη λήψη αποφάσεων σε πραγματικό χρόνο.

Μέσα από το εύχρηστο, φιλικό περιβάλλον της, οι χρήστες μπορούν να διαχειριστούν εύκολα δεδομένα τόσο σε επίπεδο εταιρείας όσο και σε επίπεδο ομίλου (multi-company, multi-site) ενώ μπορεί να διασυνδεθεί πλήρως με τα υφιστάμενα πληροφοριακά συστήματα των ναυτιλιακών εταιριών.

Σχετικά με την Epicor
Η Epicor Software Corporation προωθεί την ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Παρέχουμε ευέλικτο, ειδικό για τους κλάδους λογισμικό που έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας στη βιομηχανική παραγωγή, τη διανομή, το λιανεμπόριο και τις υπηρεσίες. Πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας με τις μοναδικές επιχειρηματικές διαδικασίες και λειτουργικές απαιτήσεις των πελατών μας, είναι ενσωματωμένες σε κάθε λύση – στο cloud, hosted ή σε εγκαταστάσεις. Με βαθιά κατανόηση του κλάδου σας, οι λύσεις της Epicor προωθούν την ανάπτυξη ενώ διαχειρίζονται την πολυπλοκότητα. Το αποτέλεσμα είναι ισχυρές λύσεις που απελευθερώνουν τους πόρους σας, ώστε να μπορείτε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

Σχετικά με τη Moore Greece
Η Moore Greece, ανεξάρτητο μέλος της Moore Global, είναι μια ελεγκτική και συμβουλευτική εταιρεία που εξειδικεύεται στον κλάδο της ναυτιλίας και άλλους κλάδους. Το ευρύ φάσμα των υπηρεσιών μας καλύπτει υπηρεσίες ελέγχου και διασφάλισης, φορολογικές υπηρεσίες, υπηρεσίες εταιρικής διακυβέρνησης – διαχείρισης κινδύνων και συμμόρφωσης, συμβουλευτικές υπηρεσίες πληροφορικής, υπηρεσίες αγοραπωλησιών και λογιστικές υπηρεσίες, που προσφέρονται σε μεγάλες εταιρείες, οικογενειακές επιχειρήσεις και ιδιώτες.

Με περισσότερους από 120 επαγγελματίες, βαθιά γνώση και βραβευμένα ιδιόκτητα εργαλεία, μπορούμε να βοηθήσουμε τους πελάτες να βελτιώσουν την αποδοτικότητα και να μεγιστοποιήσουν την κερδοφορία. Καθώς είμαστε η πρώτη διεθνής λογιστική εταιρεία στην Ελλάδα με περισσότερα από 55 χρόνια παρουσίας στην τοπική αγορά, παραμένουμε μια από τις πιο σημαντικές και αξιόπιστες εταιρείες στον κλάδο μας.

Σχετικά με την Athens Technology Center (ATC)
Η Athens Technology Center (ATC) έχει περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στο σχεδιασμό και την παροχή νέων, ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής για πάνω από 16 κλάδους. Συνδυάζουμε τη σε βάθος γνώση εφαρμογών ERP, με τη μεγάλη εμπειρία σε επιχειρηματικές διαδικασίες και πρακτικές καθώς και μηχανισμούς ελέγχου. Από το 2001, είμαστε Εξουσιοδοτημένος Συνεργάτης και αποκλειστικός διανομέας των λύσεων της Epicor ERP στην Ελλάδα και την Κύπρο. Έχουμε βραβευτεί με περισσότερες από 15 πιστοποιήσεις για επιτυχημένα παραδοτέα στους κλάδους της εφοδιαστικής αλυσίδας, της βιομηχανικής παραγωγής, της ναυτιλίας, της υγείας, των ΜΜΕ, των ασφαλίσεων και του ευρύτερου χρηματοπιστωτικού τομέα.