/

Ένας δόκιμος μηχανικός ήρωας στα Τέμπη

Τα συγχαρητήρια των συναδέλφων του ναυτικών και μηχανικών έλαβε ο Δόκιμος Μηχανικός της ΑΕΝ/Μακεδονίας, Αλικανιώτης Ανδρέας, που , ξεχώρισε με την ηρωική ενέργειά του όταν κατάφερε να σπάσει μόνος του το τζάμι και να σώσει τουλάχιστον δέκα νεαρούς, αγόρια και κορίτσια, στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΜΕΝ συγχαίρει το Δόκιμο Μηχανικό της ΑΕΝ/Μακεδονίας, συνάδελφο Αλικανιώτη Ανδρέα, για την ανθρωπιά και την αυταπάρνηση, που επέδειξε και παρότι ο ίδιος τραυματισμένος, συνέβαλε στον απεγκλωβισμό συνανθρώπων μας από το τρένο, αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΠΕΜΕΝ.
Επίσης συγχαρητήριο μήνυμα έστειλε και η ΠΕΝΕΝ τονίζοντας ότι τέτοιες πράξεις που συντελούνται σε ακραίες και επικίνδυνες συνθήκες αναδεικνύουν στο μέγιστο βαθμό τον ανθρωπισμό, την αλληλεγγύη, το απαράμιλλο θάρρος και την γενναιότητα.
Στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν την ισχυρή προσωπικότητα που ανέδειξε ο δόκιμος Μηχανικός Ανδρέας Αλικανιώτης πράγμα που κάνει περήφανους όλους εμάς που βρισκόμαστε στις επάλξεις ενός επαγγέλματος που το χαρακτηρίζει ο καθημερινός κίνδυνος.