//

Διεθνείς Πρεμιέρες στο 1ο Οlympic Υacht Show 2021

OYS (5) OYS (6) Oys2021

Με στόχο να αποτελέσει την επανεκκίνηση για την αγορά του σκάφους αναψυχής και του θαλάσσιου τουρισμού θα διεξαχθεί από την 1η έως τις 5 Οκτωβρίου 2021, στην πανέμορφη OlympicMarine, στο Σούνιο και κάτω από το βλέμμα του Αιγέα, το 1οOlympicYachtShow. Διοργανωτές είναι η ONDECK Events σε συνεργασία με την OlympicMarine
Το 1οOlympicYachtShow θα πραγματοποιηθεί τόσο στο πλωτό τμήμα της μαρίνας όσο και στο χερσαίο. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν στο φυσικό τους περιβάλλον μοναδικά κομψοτεχνήματα της ναυπηγικής δεξιοτεχνίας. Η διοργάνωση έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του παγκόσμιου yachting και, εκείνες τις ημέρες, στην Ελλάδα θα «χτυπάει» η καρδιά των απανταχού φίλων της θάλασσας και των σκαφών.
O διεθνής ειδικός Τύπος έχει χαρακτηρίσει το «1οOlympicYachtShow» ως premiumevent. Το ενδιαφέρον από κάθε γωνιά του πλανήτη είναι μεγάλο και το πλωτό τμήμα, που διατέθηκε στις ανανεωμένες εγκαταστάσεις της OlympicMarine, έχει σχεδόν καλυφθεί. Ο αριθμός των συμμετοχών σε σκάφη, ήδη, ανέρχεται σε 90. Το πιο εντυπωσιακό όλων είναι ότι, έως τώρα, δύο εξ αυτών θα κάνουν «πρεμιέρα» στο ελληνικό event καθώς οι συμμετέχοντες τους επέλεξαν να τα παρουσιάσουν για πρώτη φορά στη χώρα που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη θάλασσα.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως θα έχει και το χερσαίο τμήμα της έκθεσης. Κορυφαίες εταιρείες από όλο τον κόσμο, που ξεχωρίζουν για τις υπηρεσίες τους σε θέματα εξοπλισμού, τεχνολογίας και γενικότερα υποστήριξης σκαφών, έχουν, ήδη, δηλώσει συμμετοχή στο κορυφαίο ραντεβού του yachting .
Φιλοδοξία των διοργανωτών του OlympicYachtShow είναι να εξελιχθεί η διοργάνωση σε ένα ετήσιο διεθνές ραντεβού Yachting και να αναδείξει τις δυνατότητες που έχει η Ελλάδα σε αυτόν τον τομέα.
H OlympicMarine συγκαταλέγεται στις κορυφαίες και στις πιο άρτια οργανωμένες μαρίνες της Μεσογείου. Το OlympicYachtShow διοργανώνεται από την ONDECK Events, σε συνεργασία με την OlympicMarineSA. Τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, της Περιφέρειας Αττικής και του δήμου Λαυρεωτικής.
Platinum & Title Sponsor του Olympic Yacht Show 2021 είναι η κορυφαία αυτοκινητοβιομηχανία JaguarLandRover.
Gold Sponsor είναι η ελληνική εταιρεία D. KORONAKIS SA, διεθνής ηγέτης στο κλάδο σχοινιών και αλυσίδων και το ελληνικό ναυπηγείο SKIPPER – BSK.
Silver Sponsors η ZΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥΑΕ που συμπληρώνει 75 χρόνια ισχυρής παρουσίας στο χώρο της θάλασσας, η Furuno Hellas ΑΕ, leader στον χώρο της ανάπτυξης οργάνων ναυσιπλοΐας και το ποιοτικό ελληνικό ναυπηγείο ΤΕCHNOHULL.
Bronze Sponsors είναι PANTAENIUS Yacht Insurance, Environmental Protection Engineering (EPE) S.A. ERMA FIRST ESK Engineering Solutions S.A.