Διαγωνισμός Παιδικής Ζωγραφικής της HELMEPA

“Θάλασσες, δάση και βουνά είναι ο θησαυρός μας!

Ας τα προστατεύουμε σαν τον εαυτό μας”


Με το θέμα αυτό, 297 έργα ζωγραφικής από Ομάδες του προγράμματος Παιδική HELMEPA από 66 Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία σε διάφορες περιοχές διαγωνίστηκαν κατά το 2011. Η κριτική επιτροπή, τα παιδιά μέλη του Προεδρείου του Συμβουλίου Αντιπροσώπων του προγράμματος απένειμε τα παρακάτω βραβεία στις αντίστοιχες Ομάδες:

 

–       Α’ Βραβείο: 1128(Α) και 1129(Α) του 2ου Δημοτικού Σχολείου της

                         Πόλεως Καλύμνου, Δωδεκάνησα

–       Β’ Βραβείο: 1773(Β) του 1ου Δημοτικού Σχολείου Λαυρίου Αττικής

–       Γ’ Βραβείο: 609(Δ) του 6θέσιου Δημοτικού Σχολείου Γουρνών Κρήτης

Το έργο του Α’ Βραβείου εκτυπώθηκε σε αφίσα και διανέμεται από τη HELMEPA σύμφωνα με το πρόγραμμα ενώ στις Ομάδες των Β’ και Γ’ Βραβείων απονεμήθηκαν προσωπικοί αναμνηστικοί Έπαινοι Συμμετοχής.

2011-3rdPrize 

2011-2ndPrize

Η HELMEPA και το Βρετανικό Κοινωφελές Ίδρυμα The LRET που υποστηρίζει αυτό το περιβαλλοντικό παιδικό πρόγραμμα συγχαίρουν όλα τα παιδιά των Ομάδων που πήραν μέρος στο διαγωνισμό και ζωγράφισαν τους “θησαυρούς” του πλανήτη μας. Τα έργα των παιδιών μας θυμίζουν απλές αλλά σημαντικές αξίες στη ζωή μας. Ευχή όλων μας είναι να συνεχίσουν μεγαλώνοντας να ξεχωρίζουν τους πραγματικούς “θησαυρούς” στην προσωπική τους ζωή και τον κοινωνικό τους περίγυρο.

Σημείωση:

Το πρόγραμμα “Παιδική HELMEPA” εκτελείται σε συνεργασία και με την ευγενική υποστήριξη του Lloyds Register Educational Trusthe LRET), ένα ανεξάρτητο φιλανθρωπικό φορέα που εργάζεται για την επίτευξη κατακτήσεων στις μεταφορές, τις επιστήμες, την τεχνολογία, την εκπαίδευση και την έρευνα σε παγκόσμιο επίπεδο για κοινή ωφέλεια.