Διαγωνισμός φωτογραφίας από τη DODEKANISOS SEAWAYS

diagonismos fotografias

 

Η DODEKANISOS SEAWAYS στην προσπάθεια της να αναδείξει τον πλούτο των νησιών της Δωδεκανήσου, αλλά και να ενθαρρύνει τους ερασιτέχνες φωτογράφους προκηρύσσει για τέταρτη συνεχή χρονιά τον διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα “Δωδεκάνησος: ο τόπος μας”. Τα νησιά μας, τα Δωδεκάνησα, έχουν φανταστικές ομορφιές. Πολλές από αυτές είναι γνωστές και άλλες κρυμμένες σαν πολύτιμα μαργαριτάρια. Περιμένουμε να βάλετε την φαντασία σας να τις ανακαλύψει, αλλά και να τις αποτυπώσει τις ομορφιές αυτές στον φωτογραφικό φακό. Γιατί η Δωδεκάνησος μας αξίζει την βοήθεια μας στο να ταξιδέψουμε τις ομορφιές της στα πέρατα της οικουμένης. Σας προσκαλούμε λοιπόν να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας, να αποτυπώσετε τις ομορφιές των νησιών μας, και εμείς μέσα από την ιστοσελίδα μας θα τις ταξιδέψουμε μακριά…

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες άνω των 16 ετών, Έλληνες και αλλοδαποί. Δικαίωμα συμμετοχής δεν έχουν εργαζόμενοι και στελέχη της DODEKANISOS SEAWAYS, καθώς και συγγενείς πρώτου βαθμού αυτών.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δηλώσεις συμμετοχής για το διαγωνισμό θα γίνονται δεκτές έως και 15 Φεβρουαρίου 2015.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Κάθε φωτογράφος μπορεί να συμμετάσχει στον διαγωνισμό με έως πέντε (5) φωτογραφίες κατά προτίμηση από διαφορετικά νησιά η καθεμία.

Απαραίτητα για τη συμμετοχή σας στον διαγωνισμό είναι:

1.     Οι φωτογραφίες σε ψηφιακή μορφή, με διαμόρφωση JPEG, ανάλυση 300 dpi σε ένα cd.

2.     Οι φωτογραφίες σε έντυπη μορφή, εκτυπωμένες σε χαρτί Α4, κατά προτίμηση φωτογραφικό.

3.     Η αίτηση συμμετοχής συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη.

Όλο το υλικό θα πρέπει να αποσταλεί ταχυδρομικώς ή να παραδοθεί στα γραφεία της εταιρίας με την ένδειξη «Για τον διαγωνισμό φωτογραφίας» στην παρακάτω διεύθυνση:

DODEKANISOS SEAWAYS
Αυστραλίας 3
85100, Ρόδος

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Καθε συμμετέχοντας θα πρέπει να αποστείλει συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την παρακάτω αίτηση:

Έγγραφο του Adobe Acrobat Reader Αίτηση συμμετοχής (69 KB)

ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Στην κριτική επιτροπή συμμετέχουν στελέχη στης διοίκησης της DODEKANISOS SEAWAYS και καταξιωμένοι Δωδεκανήσιοι φωτογράφοι που θα ανακοινωθούν με τα αποτελέσματα.

ΒΡΑΒΕΙΑ

Θα απονεμηθούν 3 βραβεία, πρώτο, δεύτερο και τρίτο, ανεξαρτήτως νησιού που απεικονίζεται στην φωτογραφία και τιμητικοί έπαινοι. Τα βραβεία των τριών νικητών είναι τα εξής:

• 1ο Βραβείο: Φωτογραφικά είδη αξίας 500€ ή δέκα (10) δωρεάν εισιτήρια μετ’ επιστροφής.

• 2ο Βραβείο: Φωτογραφικά είδη αξίας 350€ ή πέντε (5) δωρεάν εισιτήρια μετ’ επιστροφής.

• 3ο Βραβείο: Φωτογραφικά είδη αξίας 150€ ή τρία (3) δωρεάν εισιτήρια μετ’ επιστροφής.

Σημειώσεις:

• Τα δώρα δεν αντικαθίστανται με μετρητά.
• Ο νικητής έχει το δικαίωμα να ταξιδέψει σε οποιονδήποτε προορισμό της DODEKANISOS SEAWAYS επιθυμεί, εκτός του εξωτερικού. 
• Τα ταξίδια θα πρέπει να πραγματοποιηθούν σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους εντός ενός (1) έτους. Η διάρκεια του έτους ξεκινάει από την ημέρα ανακοίνωσης των νικητών. 
• Κάθε συμμετοχή που θα αποσπάσει έπαινο ή επαίνους δικαιούται από ένα (1) δωρεάν εισιτήριο μετ’ επιστροφής.
• To κατάστημα φωτογραφικών ειδών είναι επιλογή της DODEKANISOS SEAWAYS.
• Τα εισιτήρια είναι αυστηρά προσωπικά για κάθε νικητή.

ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Τα πνευματικά δικαιώματα των τριών πρώτων φωτογραφιών και των φωτογραφιών για τις οποίες θα απονεμηθεί έπαινος, ανήκουν στον/στην φωτογράφο και στη DODEKANISOS SEAWAYS. Συνεπώς η εταιρεία έχει το δικαίωμα να τις χρησιμοποιεί σε διαφημιστικά ή άλλου είδους έντυπα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού για το 2014 θα ανακοινωθούν εντός Φεβρουαρίου 2015 στον τοπικό τύπο, την ιστοσελίδα της DODEKANISOS SEAWAYS και θα αποσταλούν μέσω e-mail σε όλους τους συμμετέχοντες.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1ου ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 2010

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2ου ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 2011

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 3ου ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 2012

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 4ου ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 2013

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση παρακαλώ επικοινωνήστε μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης [email protected] ή στο τηλέφωνο 22410 70590.