//

Attica Group : TAKTIKH ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ 15.07.2021

Attica group, MIG

Σε συνέχεια της από 24.06.2021 Πρόσκλησης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων η «ATTICA ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» («η Εταιρία») ανακοινώνει τα ακόλουθα:

Η Τακτική Γενική Συνέλευση («Συνέλευση») των Μετόχων θα διεξαχθεί την Πέμπτη 15.07.2021, ώρα 17:00, στον προκαθορισμένο τόπο συνεδρίασης σύμφωνα με την από 24.06.2021 Πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου, ήτοι στην Καλλιθέα Αττικής, επί της οδού Λυσικράτους αρ. 29.

Η Εταιρία, στο πλαίσιο προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του COVID-19 και για την προστασία των μετόχων και των εργαζομένων της, γνωστοποιεί στους κ.κ. Μετόχους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη συνεδρίαση αυτοπροσώπως ή δια αντιπροσώπου, ότι θα πρέπει να φορούν υποχρεωτικά μάσκα καθόλη τη διάρκεια της συνεδρίασης και της παραμονής τους στο χώρο. Επιπλέον, κατά την είσοδό τους στο χώρο, όλοι οι συμμετέχοντες θα υποβληθούν σε δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης (rapid test) του ιού SARS-CoV-2. Ως εκ τούτου, παρακαλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι να έχουν προσέλθει στον τόπο συνεδρίασης το αργότερο έως τις 16:00, ώστε να υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος για την έγκαιρη έκδοση των αποτελεσμάτων του τεστ, και να τους επιτραπεί η είσοδος στην αίθουσα διεξαγωγής της Συνέλευσης.

Προκειμένου για τον κατά το δυνατόν περιορισμό των προσώπων που θα προσέλθουν στο χώρο της Συνέλευσης και την εξυπηρέτηση των Μετόχων, η Εταιρία έχει καθορίσει συγκεκριμένα πρόσωπα εκ των στελεχών / εργαζομένων της, τα οποία οι κ.κ. Μέτοχοι μπορούν να εξουσιοδοτήσουν να τους εκπροσωπήσουν και να ασκήσουν το δικαίωμα ψήφου αντί αυτών σύμφωνα με τις έγγραφες οδηγίες που θα τους χορηγηθούν, κατά τα προβλεπόμενα στην Πρόσκληση. Όσοι εκ των κ.κ. Μετόχων επιθυμούν να κάνουν χρήση της δυνατότητας αυτής, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Μετόχων της Εταιρίας, καλώντας στο τηλέφωνο 210-8919080 (κα Ράνια Κόκκα).